Magnum Mini...

As Salam

Entry : Kecik pun sedap...kalau yg regular size??hoho

Hari ini opismate stock up refreshment office..so aku sempat sambar ini :

Purple kaler lagi..mmg harus la menarik minat aku kan??hoho


Sape belom try..sila la try..hoho



End

Top-up Breakfast Meal..

As Salam

Entry : Yogood

Mknn utk add on my breakfast meal..REASON??

Sebab pepagi aku mmg mkn sikit je..sebab dh tepu idea nk breakfast ape dgn meal dekat cafe..huhu..

Bile dh perangai gitu, nnt pkol 11am mula la perut mintak isi lagi..so mkn la ini utk kudap2 smp lunch time..huhu


Korang plk mcmane?



End

Ke Sunway Pyramid kite..Unplanned

As Salam

Entry : ke sunway kita...

Smlm pkol 9.30am keluar rumah & berbreakfast di"IKEA"..bapak jauh mkn pagi..ini semua gara2 aku teringin sgt nk mkn meatball dieorg..hoho..siap bungkus 15pcs bwk blk ok..hoho..

Lpas mkn terus rumah..igt nk g basuh TOTO dekat selfservice dobi..tp memandangkn kawasan aku xde air/air kecik, so just a few machine aje yg boleh guna..maka berjujuk la org beratur...malas la aku nk tggu kan?huhu

Lepas Zohor kami ke Puchong plk sbb ade perkara yg nk dsettlekn..Then mase OTW blk,  tetibe Hata said LAPAR!!..tetiba JUGAK tekak aku nk mkn burger CARL'S Junior..harus la Hata lencongkn stereng kete ke SUNWAY PYRAMID..malas nk bersesak dekat OU katenya..huhu

Lepas mkn, layan che mek main dekat sini:
1st time biarkn che mek naik plane tu sensorang...
kecut perut kami berdua sekejab..hoho 
Train..
Sensorang jgk..haihhh... 
Naik "Marry Go Around" ni mmg aku x harap che mek naik sensorng..
So Hata melabur RM12 utk kami berdua..haihhh

OTW nk blk smpt plk snap dgn patung maskot Sunway Lagoon ni...Amik semangat nk pegi ke???haha 

Alang2 dh ade dekat dgn entrance Sunway Lagoon ni, terus Hata ajak ke kaunternya..saje nk survey2 rege tiket kot ade promotion..huhu

Ini rege tiket kalo beli dekat kaunter :
 

Ini plk kalo beli secara online : 

Boleh jimat smp RM14.00 kalo beli online..utk kanak2 yg nak masuk FREE..mesti tinggi BELOW than 90cm..kalo dok kene bayar la..huhu

For more info, boleh click sini : Sunway Lagoon Rates 

& kalo nak beli online, dekat sini : Sunway Lagoon Online Ticket

Next month mcm planning nk bwk che mek g mandi manda..tp still dlm perkiraan budget semasa & budget jangka panjang sebab end of this month mgkn nk blk KB plk..huhu



Korang ade ape2 idea x? Share with me ya..huhu



End

Putrajaya - Hot Air Ballon 2014 - I

As Salam

Entry : Layan..

Pkol 8.30am udah gerak dr rumah..smp2 je mujur la parking ade..even kene menapak sikit..huhu

Memula smp isi perut dekat sini dulu :
Teh o ais...
Menu utk aku...
Sedap jgk..not bad..hoho

Lepas isi perut...melangkah la kami menuju ke sini :

Cerita selanjutnya bersambung di entry lain sbb gambo dr camera belom ditransfer lagi & today plk aku lupe nk bwk g opis...huhu

Ramai yg aku tgk dh bwk monopod stick mase dekat event ni...termasuk la aku..kiki

masa otw nk blk, singgah sekejab rumah my SIL..then bwk blk kepok ganu ini :

Smp rumah aku terbongkang sejam..tp tido2 ayam je sbb che mek dok main ape ntah dgn Hata..haha

Petang tu aku merasmikn kepok ini...

Mmg layan..xde tulang langsung...huhu


End

Thank You...Bonuslink..

As Salam

Entry : Dah lama dpt..tapi baru la ni nk story..kiki

Dapat ini dah lama..dapat pun mase dekat KL festival city..Bonuslink buat prgm ape ntah mase tu..kalo tunjuk Bonuslink card akan dpt Pendrive ini..tapi baru tringat nak story sbb baru laaa ni nak guna..haha

Pendrive aku yg lama udah penuh..mase menggagau cari pendrive lain tetibe tergagau/terjumpa ini...

Alhamdulillah..x payah la aku beli yg lain buat masa terdekat ni...huu

4GB pun dh ok utk back-up ape2 yg kecik2...InsyaAllah ade pitih lebih boleh beli harddisk plk..huhu


Aku igt lagi mase dekat kolej year 2003/2004. Dalam kelas, aku adalah org prtama yg brjaya bwk pendrive..dolu2kn pendrive ni 512MB pun gile kentang pny MAHAL??ade dlm RM100++ kalo x silap..aku berjaya bwk pun sbb Hata's friend yg kasi...huhu..Vangga sekejab time tu..bile dh year 2005, pendrive dh mula fames & rege pun drop..smp la skrg ni..dgn rege RM20 pun dh boleh dpt..dolu2..RM20, penutup pendrive pun belum tentu boleh bwk balik..haha


What is your experience with pendrive my friend?




End

SOGO Voucher Redeemed

As Salam

Entry : Bile la boleh redeem...huhu

Salam Jumaat semua..

Alhamdulillah hari tu dh dpt redeemed voucher Sogo :

Masih belum berkesempatan nk menggunakannya..Rase mcm akan digunakan utk top up beli baju raya kami 3 beranak je bln July nnt..huhu


Kalau lah boleh dpt voucher ni every month kan best?..kiki



End

Pou pulak dah...

As Salam

Entry : Mcm pet society

Baru2 ni che mek beriya nak game baru dlm hp aku..so aku pun install la ini :

Secara tak langsung..dgn aku2 sekali terjoin main...sebab bile aku active kn notification apps ni, time nk kena mandikn..bg mkn sokmo dpt time aku dkt opis..hoho

Rase2 mcm pet society FB plk...hoho


End

2nd Trial : Monopod

As Salam

Entry : saje try..

Smlm mase dlm kete otw amik che mek, Hata offer nak belanja dinner..OK..aku terima offernye dgn bwk kami mkn dkt tmpt pebret..Johnnys..huhu

Sementara tggu order smp, moh le kite try MONOPOD..aku mmg senantiasa bwk dlm beg sebab stick ni xde la berat mane pun..huu

Aku puas hati dgn budget Stick Monopod ni..nmpk luas je gambar dlm 1 frame kan?huhu

Tapi sempat snap 1 gambo je..lepas tu udah berderu plk customer dtg nk mkn dlm restoran..aku ni malu2 kucing sikit bile org dah ramai..hoho

Harap2 dpt guna sabtu ni..huhu



Ade tak sesapa yang dah guna monopod stick ni?



End

6th Putrajaya International Hot Air Ballon 2014

As Salam

Entry : 2nd time..
gambar : ehsan google

Kalo free moh le kite pegi...ini ade map nak kesana bagi yg 1st time pegi..aku yang sokmo2 ke Putrajaya ni pun sometimes menggagau jgk..kiki


Nak tau lebih activity yang akan dijalankn bermula esok 27 March 2014 (thursday)...sila click sini :



InsyaAllah sabtu ni, aku & Hata planning nk pegi bwk che mek...sebab year 2010 ade pegi..tp mase tu che mek dalam oven lagi..huhu




End

Wordless Wednesday : #36

As Salam

Entry : Slimming session
TEKAD malam tadi...
Berbalut diperut dr jam 10.00pm hingga 6.00am
InsyaAllah...Misi akan diteruskan hingga impian terlaksana..haha





End

Am I ready for the L size???

As Salam

Entry : Exercise!!!!


Ah..haaa...jgn terkejut ye..haha

Sekarang udah kene mengintai any baju bersize "L"..sebab lengan aku ni mcm udah mula menggebu..kalo x mo berkawan dgn L size, aku kene start bersenam..supaya BFF "M' size setia bersama..kiki


Sedey wo..kalo x maintain abih la baju raye last year x bleh pakai buat salin2...kiki
Kalo x maintain jgk..parak la baju2 kurung & kebarung yg aku dh mintak my k.yang & k.cik jahitkn..
Jgn nnt raye pakai baju mcm sarung nangka sudah...kiki
Ade nnt mlm raye aku paksa Hata gi cari jubah je..haha


Malam ini by hook or by crook..aku kene pau losyen mustajab Hata..kiki


Eh..korang dh ganti pose??

End

Multipurpose...

As Salam

Entry : Hair Dryer

Al-kisah..Ahad..aku ajak Hata ke Alamanda..udah lama bebeno rasenye x kesana..Pegi pun sekadar cuci mate jer...huhu

Mase tgh bersiap2 tu, aku plan nak pakai skirt kembang..bile my Qaisara nmpk, terus ckp nk baju princess jgk..mmg aku ade beli selai cotton dress kelmarinnya..tapi baju tu baru mlm tadi(sabtu mlm ahad) aku basuh & baru 1/2 je kering..nak tak nak..kena la guna khidmat ini :

Hohoho...Mujur la ade hair dryer F.O.C mase beli oven dulu..kalo idak..mmg x dapek la aku nak menolong mengeringkn dress si che mek ni haa...hoho

Terbukti kepelbagaian fungsi si hair dryer ni...huhu...

Maka dpt la che mek berpusing dgn skirt kembang kuncup ini..huhu


Sekarang che mek dah pandai request dress princess...huhu




End

Layan : Pizza Hut Everyday 50% off..

As Salam

Entry : Lunch - Jumaat

Jumaat lepas aku & opismate tetibe rase mcm nk merayau (kate ko) ke mane2 selain dari isi perut & lepak luar opis lelama..kiki..so kami decided utk lepaking at Pizza Hut Ampang Park sajo...

Layan Menu kami :

Aku amik Meatball Bolognaise & Asam Boi Fizz (ini kene rege regular
Add on ini RM2..
Sedap melayan...huhu 
Add on dari opismate..sedap jgk..huhu

Full day 50% saver Discount : 

Aku teringin nk rase menu hari sabtu..kiki



Korang dh pegi?



End

Prize = Settled

As Salam

Entry : Packed

Alhamdulillah today dh selamat siapkn packaging PRIZE utk winner my 2nd blog contest
InsyaAllah it will be post by today...

Ini pula prize utk 2nd & 3rd TOP idea group...

Hari tu sempat post 1st TOP IDEA aje...so today aku reveal la yg 2nd & 3rd..harap2 all winner terima prize ini dengan tangan yang terbuka..kiki


Puas hati dpt siapkn hal prize...smlm aku terpaksa amik MC sebab perut meragam...xtau la knp..hati aku berat duk kata keadaan air yang dicatu..tahap kebersihan yang meragukn aku walaupun dh dimasak...huhu


To all winner yg belum htr detail, anda masih ada peluang lagi utk bg detail ye...huhu



End

Jumaat : Dinner - Western

As Salam

Entry : Budget lebih..huhu

Hi all..3 hari x update blog..otak hang sekejab..haha..

Before aku cite ttg prize, aku nak story dulu 1st dinner Western dekat Papa Chop Western Food dekat seberang jalan Mydin Selayang..Malam tu ade nak beli barang sikit dekat mydin, then teringin nak mkn western plk..huhu..Maka dengan itu, moh le kite mengepau big bos..kiki

Kedai ni not bad besornye..suasane suram2 suam kuku..ade seat kerusi & boleh bersila jgk...
Meal aku..
~ Chicken Grill ~
Hata's Meal
~ Beef Black pepper ~ kalo x silap la..

Both meal is sedap..che mek amik fish & chip..the fish xde bau HANYIR yang memerlukan anda perah lemon..huhu..the tar tar sos kot...dieorg buat sendiri & SANGAT SEDAP..aku siap cicah sos tu dgn meal aku...huhu

Alhamdulillah..merasa jgk makan wester..rase mcm udah lama jer x mkn..huhu




End

SPM!!! - Result

As Salam

Entry : Flashback

Smlm result SPM udah keluar...mcm2 news aku dgr kat radio (kat tv x sempat tgk..huhu)

Tahniah pada yang berjaya & tahniah jgk pd yang x lulus..at least adik2 semua dh cuba sebaik & sedaya nya..kan?

Tadi mase otw gi keje, dekat JOHARA, dieorg buat segmen "Cara nak beritahu ibu result SPM"..mcm2 yang aku dgr..ade yg ok..ade yg byk IKLAN..haha

Terigt plk mase aku dulu2..year 2001..selamber aje aku btau mak abah result smp yg stock org mcm gatai nak menikah...haha..lepas tu, my abah plan suh blk kg je belajor kat sane..tp aku menangis wa!!!wa!!! xmo balik..terus cari kolej yg boleh terima result aku..Alhamdulillah jmp dgn kolej PTPL..

Terus ajak Hata pegi..dengan naik moto Honda C70..haha..Then mase hari pendaftaran, boleh plk staff HEP(Hal Ehwal Pelajar) ni mengantoikn aku..ckp"Hari tu dtg dgn abg ye?" Cis!!!..haha

Alhamdulillah aku berjaya abihkn belajar dekat sane..hoho

Bile time mintak keje..majority interviewer terkejut tgk result SMP berbanding result DIP..kiki..ye la..result SMP mmg stock idup segan mati xmau..tapi aku berjaya bangkit mase dekat DIP..kiki..Lepas abih DIP, my mak pernah offer utk aku sambung Degree..tp aku plk xmo sebab aku rase, cukup2 la menyusahkn mak & kakak2 yang lain..

Lepas SPM, aku keje setahun lebih jgk b4 sambung belajar..keje macam2..keje cashier parkson ade(3 bulan)..dapat duit gaji enjoy dgn kwn2 g cameron..kiki..paling lama keje dekat Kenny Rogers USJ Taipan..la ni xde dah..seronok keje kat sane..MAKAN FREE..hoho..Itu sebab kalau staff2 fastfood bg service yg KURENG pada customer, aku mula la nak meroyan..sebab aku pernah keje dlm bidang itu..aku pernah serve customer..I know the way how to treat customer..Manager aku penah nasihat supaya TIDAK MENYAPU DI MEJA YANG ADA CUSTOMER..Tapi staff sekarang aku tgk..main redah je..janji sapu..aku pernah sound MAMAK ni supaya x menyapu dekat meja aku..elok2 je setakat tisu duk kat lantai tu..bile kau sapu..kau kauk tisu, aku sedut habuk..kan?Aku pantang sgt...sebab my bos treat me to not do that to our customer..kot ye pun tmpt tu bersepah, kau cepat2 la kemas b4 customer masuk..kalau customer tu tak menyabo sgt nak duduk, mase ko nak kemas, siap2 bwk penyapu..jgn la menyapu mase customer tgh mengadap makanan..kan?kiki


Yang pasti, time SPM 2001..mmg meninggalkan 1001 sejarah dalam hidup aku..tahun tu la aku tgh HOT bercintan-cintun dgn Hata..tahun tu la aku duk jauh dgn family..tahun tu la aku berperang besar dgn housemate..tahun tu la aku mula kenal dunia KL dgn meluas sekali..kiki..bermula dari tahun 2003 baru la aku bangkit & Alhamdulillah, aku masih berjodoh dengan Hata..dan Alhamdulillah berjaya jgk dlm pelajaran..huhu



Korang plk mcmane?




End

Kuih Lopeh ke Kuih Lopes??

As Salam

Entry : 1 of my fav..

Salam Jumaat semua...Pepagi ni bangun tido mcm liat plk..kiki

Smlm lagi best..malamnya hujan..dpt plk peluk che mek...alarm bunyi 5.50am, aku snooze..bunyi la pkol 6.10am, aku snooze lagi..sekali tersedar udah pkol 6.40am..terus berdesuppppp aje aku ke bilik air..haha

Ini tea time semalam...aku suka makan kuih ini :

Kalau lagi lembut pulut tu..lagi la aku layan..tapi..at the end..mata kuyu je lepas bbrp jam mkn..haha



What is your faveret kuih my friend??



End

Curi-curi SNAP..

As Salam

Entry : Senyap-senyap..

Smlm..sementara Hata ralit melayan che mek sambil tgk bola (TRW vs VNB), senyap-senyap aku masuk bilik & cepat2 snap pic prize utk TOP 10 GROUP IDEA yang tertinggi..tp sempat snap ini aje la...yang lain x sempat sbb tgh2 dok adjust yang lain, tetibe che mek dtg tny.."Ibu buat ape?"..sambil terjenguk2 brng atas iron board..hoho..terus cancel nak continue snap...haha

So utk melegakan kemelut (kemelut kata ko???haha)..pemikiran winner2 sekalian, maka aku up dulu gambo utk TOP 10 ye...huhu
1 SAVEE Mask
1 FM perler beads
1 FELT brooch / bookmark 

Setiap WINNER TOP 10 akan dpt barangan diatas ini..tapi semua pun x sama jenis/fesyen..SEMUA LAIN-LAIN..huhu..

Untuk 2nd & 3rd Group Idea pun akan dpt lebih kurang gini jgk la..beza kecik & beso aje..huhu


Lega x bile dh dpt tau prize ape yang akan smp nnt?huhu

InsyaAllah aku akan try arrange this week..Kalo x sempat, by next monday aku akan post semua pada winner2 yang dh htr detail..

Ade lagi winner yg x bg detail...harap2 mereka igt lagi ttg contest ni...huhu



End

Brands - InnerShine

As Salam

Entry : SALE

Hari tu kat cafe opis Brands buat SALE..biase 1 kotak dlm rm20++..but that day dieorg jual rm20/box dgn syarat min beli 2..ok la kan?..sementara duit ada, aku rembat smp 4 box..huhu
Boleh pilih nk jenis ape jgk..
Aku amik 1 box pati beri...nak try..huhu

Dulu, lepas je bertunang(end 2007), aku terus start minum InnerShine Pati Prun ni (dulu packaging lain..xde Camu-Camu)..Konon2 nak berseri2 la time kahwin nanti..kiki..Alhamdulillah kulit jadi ok & OTAK MCM CERGAS aje..huhu..

Lepas kahwin terus lintang pukang minum..over je..kiki..Skrng InsyaAllah kalo ade rezeki lebih nk keep continue minum smp la aku mampu nk minum ephyra..kiki

Rezeki lagi bile my BOS bagi ini plk pada aku :
InnerShine RubyCollagen..

Harap2 semua ni memberi kesan yang positif kulit aku...
Harap2 ade rezeki nak try Ephyra yang mmg dh fames skrg ni...huhu




End 




Wordless Wednesday : #35

As Salam

Entry : Wajah kesayangan hamba..

Monday - Ajak ber-selfie tapi mcm2 muka che mek ni buat..
Mane belajo ni anak???!!!
Lastly..
The nice shoot..I think...

Miss her...eh??


End

Sensitif...Please Don't CRY!!

As Salam

Entry : Don't cry in front of me..please!!!!

Smlm ade sesi luahan perasan dari 1 of my opismate..kesian dia..

Bile aku dtg tmpt die utk amik brng, she suddenly continue her crying..(ada luahan di-skype sblm ini)..

Aku yang plan nk amik brng lain terus kene pause sekejab..hoho

Aku just boleh nasihat.."DON'T CRY IN FRONT OF ME or I WILL CRY WITH U"...kiki

Aku ni sometime kalo dtg angin sensitif tu mmg x boleh tgk org menangis sikit..mula la aku pun ikut "cenggeng" sekali..haha

Aku ni tak teror dalam bab pujuk memujuk..belajar bab membina "rapport" pun belum khatam lagi..so aku hanya boleh tolong ape yang termampu saje..huhu..nak tolong lebih..aku pun lintang pukang jgk...hoho

Apa2 pun..to my opismate..bersabarlah..kite ni mkn gaji sajo..tapi kalo rase kita ditempat yang betul, tiba masa luahkan jer...at least kite cuba menceritakan titik sebenar kejadian kan??huhu



Everyone needs a shoulder to relieve restless hearts kan??
(Betul ke english aku?eheh..layan)



End

Macam orang Mengidam...

As Salam

Entry : Jambu & kuah rojak

Sabtu, 1 of my opismate post gambo jambu air yg kaler pink kat group whatsapp..so memasing ckp nk bwk today siap dgn kuah/sambal rojak...huhu

Maka bile dh dekat tea time mcm ni..aku la orang pertama yang merasmikan..sebab semua brng ade dekat tmpt aku..hoho


Udah mcm org mengidam plk..pdhal tgh "P"...kiki


Layan..


What is your tea time???



End

IPC..

As Salam

Entry : Unplanned shopping

Smlm, pepagi aku dh bangun..tp still blur2 nak masak ape utk breakfast...bile Hata & che mek dh bangun terus ajak Hata ke KLUANG STATION dekat IPC..huhu

Smp sane dh pkol 11am dgn suasane hujan...smp2 je terus ke KLUANG STATION & order menu..
Penuh selera mkn 2 BIJI telur separuh masak...
Muka kekenyangan sambil tggu ayah buat paper boat..huhu

Kami singgah ke playland kat dlm IPC ni..saje nak kasi my Qiasara main2..almost 1 hour jgk kami dkt dlm tu..

Mase blk, lalu depan PADINI concept store...tetibe nmpk handbag..MURAH kot..haha..terus jeling2 Hata & he choose this for me...
RED..
Rase ganazzzz pulak gendong handbag MERAH & aksesori tu..haha

Sementara berjalan ke kaunter, aku tgk kemeja lelaki pun ade SALE jgk..terus ckp dgn Hata..nnt gaji sila la bawak bini ke sini lagi..boleh la bini tolong pilih baju jalan2 asben sndiri..hoho..x lupa jgk..sangkut sepasang kasut keje Hata jgk..mmg very2 unplanned pny shopping ni..hihi

Aku suka PADINI kat IPC ni sebab SALE dieorg mmg x sama langsung dgn SALE kat PADINI yang lain...hoho..

Alhamdulillah..dpt jgk handbag replacement dgn handbag yang dh setahun lebih pakai..kiki




End

Failed to Follow...

As Salam

Entry : Will try again

Jumaat..aku failed nak follow back any contestant utk my 2nd blog contest...Sabtu & Ahad aku mmg jarang pegang laptop/netbook..so insyaAllah today kalo free aku akan try follow uolls ye..

Untuk mane2 winner yang belum htr detail..hopefully uolls boleh hantar detail...

Utk prize, aku akan arrangekan postage within this week & next week sebab skrg aku kene tlg keje opismate sikit sbb die tgh on leave take care anaknya masuk ward.

To those yg dh bg detail, insyaAllah aku akan try sebaik mungkin utk arrangekan this week yer..

Prize masih x dpt nk direveal sbb my Qaisara duk perati sokmo hadiah korang...haha


harap sabar menanti yer kengkawan..hoho



End

Sabtu - Angin..Hujan

As Salam

Entry : Melepet jer..

Memandangkn planning dgn my sibling cancel, maka planning ke MATTA FAIR pun terus pudar..nan ado mood nak kemana-mana...

Dari pagi smp ke ptg duk umah sajo..ptg tu Hata & my Qaisara turun ke kedai..tetibe hujan turun dgn lebatnya...Bila che mek ketuk pintu..aku nampak che mek udah gini :
Layankn sajo...
Fesyen kaki bersilang..motif???

Ptg tu kami lunch ini:
Ikan kembung masam manis..

Hata dengan RELA hati tny bini nak makan ape..bini dengan SENANG hati request nak menu diatas..kiki


Thx a lot to Hata sbb masakkan..kiki



End

Kari Laksa & Kuey Teow Tomyam..

As Salam

Entry : Dinner

Jumaat, balik keje kami ke Selayang Mall sbb ade hal sikit. Then terus rase mcm malas nk masak..kiki

Mase lalu dekat depan KFC, tetibe nmpk booth masakan thailand..terus serbu..x penah merasa lagi..huhu
Kuey Teow tomyam... Hata's Choice
Kari Laksa - my choice
Pulut Manga with santan.. - my Qaisara meal

Aku rase ke tiga-tiga meal..semua sodap...huhu...1st time mkn..selama ni just sempat singgah tgk baju bajan & pakaian lain je..x tergerak plk nk mkn masakan dieorg..huhu


Next time boleh try lagi...huhu



End

Ke DAISO lagi!!

As Salam

Entry : 3 barang

Hari ini lunch hour aku & my bos ke DAISO Evenue-K..panjang langkah kami..haha...

Planning aku nak mencari benda lain..tp sangkut benda lain plk sbb benda yg dicari x de stock..

Macam SWEET je glue stick kaler pink..1st time jumpe..selalu kaler putih je..tadi siap ade kaler hitam & coklat..huhu

Tetibe mcm2 idea DIY dtg..eheh




End

It's Listing Time..

As Salam

Entry : List

Salam Jumaat semua..
Alhamdulillah aku dah berjaya buat listing utk top idea bagi contest yang lepas..

Dengan tenang hatinya..sila la lihat senarai peserta2 yang join & support my contest ni ye..huhu..


Tahniah kepada TOP IDEA GROUP..aku terharu sgt dengan idea2 yang diberikan...

InsyaAllah akan aku isi treasure box itu dengan idea2 yang diberikan..huhu

Aku decided utk BERI HADIAH TO ALL CONTESTANT..jadi, aku mintak keje same semua contestant utk email detail anda seperti dibawah :

Title email untuk Winner TOP IDEA : Winner TOP IDEA - Jam Tangan & Barangan Kecil.

Title email untuk Winner 2nd TOP IDEA : Winner 2nd TOP IDEA - Brooch Kecil.

Title email untuk Winner 3nd TOP IDEA : Winner 2nd TOP IDEA - Brooch Besar.

Detail Contestant :
Nama Penuh :
Alamat :
Phone Number :
Blog Link :

Send to : hanieza.mzamri@gmail.com

Hantar detail anda within 3 days ni ye..so that aku boleh prepare ape2 yang patut...huhu

PRIZE : Isnin aku akan reveal ape yang ke-tiga2 top idea akan dpt..skrg ni x sempat nk buat sbb kebizian sedikit..hoho

Anyway...
Tahniah To All Winners
&
 Thanks a lot for your supporting...



Semoga dihari yang diberkati ini, Allah swt permudahkan pencarian pesawat MH370..amin



End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top