Sample Nestum Nestle Dah Sampai...

As Salam

Entry : Jom merasmikan..huhu

Tadi balik dr lunch tgk atas meja udah ada ini :

Original Flavor
Dapat 8 paket lagi..hoho

Lepas siapkan 30% new deco project, tiba la masa utk merasmikan sample yang aku dapat..hoho
Boleh minum panas or sejuk...
Layan..
|

|

|

|

|

|

|

|

|
Agak2 nak rase CREATIVE sikit...
Boleh la tambah cereal..
Aku tambah dgn CEREAL MILO..
Lagi la mengancam rasenye...haha

Terus rase perut kembali terisi setelah 3 Jam ++ dikosongkan...huhu
Kalau minum mase breakfast, perut akan terasa terisi smp jam 12noon..huhu


Thanks to NESTLE sebab bagi peluang pada aku utk dapatkan sample ini..huhu
Thanks jgk to Nuffnang sebab mengibarkan iklan Nestle Nestum ni dalam blog aku..huhu



Korang dh dptkan sample ke belum??
Kalau belum..cepat2 dapatkan ye..huhu



End

1st Anniversary..

As Salam

Entry : Pejam-celik..pejam celik...

Tak sedar udah SETAHUN usia perkhidmatan aku dekat company baru ni..Ini adalah tempoh ke-2 paling lama kerja selepas dekat Uni & Netcare dulu..

Alhamdulillah Allah swt masih berikan aku rezeki disini...
Alhamdulillah aku masih dapat bekerja dengan bersemangat di company ini..
Harapan aku semoga aku terus kekal disini selagi Allah swt tetap utk aku rezeki masih disini..
Jika Allah swt tetap rezeki aku ditempat lain di lain masa..Aku berharap agar ia adalah yang terbaik buat aku...

Amin..


Happy 1st anniversary to myself..hoho




End

Homemade DETOX Drinks..

As Salam

Entry : baru cukup bahan2nya...

Hi All...

Hari yg aku duk sibuk buat Roti Telur Berlauk haritu, sempat jgk aku ambik bahan2 utk buat DETOX Drinks yg rasenye udah ramai buat..(aku aje yg lambat)..haha

Tapi sedih sebab x jumpa daun pudina @ 3 kedai yg aku dh jenguk..Rezeki semalam..mase beli roti utk dinner, tgk2 tokey kedai dh re-stock..dapat la aku beli daun pudina...huhu

Maka terlaksanalah my next project..huhu
Bahan2nya... 

DETOX Drinks sebelah kiri, aku punya..aku masukkan :
- 1 Biji Lemon
- 1 biji Orange
- 10-15 helai daun pudina
- 1/2 biji timun
- Air
Semua bahan aku potong senipis mungkin...
Walau pun x berapa nak nipis...haha
Aku rasa bahan2 aku ni utk buang toksid dlm badan..

DETOX Drinks sebelah kanan, Hata punya..aku masukkan :
- 1 Biji Lemon
- 1 biji Green Apple
- 10-15 helai daun pudina
- 1/2 biji timun
- Air
DOTEX Drink ini utk slimkan badan..huhu

Lepas siap semua, kacau2 la sikit kasi bercampur...then masuk dlm peti sejuk semalaman & dh boleh minum..Pagi tadi Hata minum..rasenya aku x sure sgt..tapi berkerut jgk la muka Hata..He said kene minum after meal sebab risau perut x tahan..huhu

Harap2 aku & Hata boleh disiplinkn diri minum minuman ni..usia semakin meningkat..nak beli product2 gempak pitih x berapa nk layan..haha..


Oh ya..kalo nk lagi kaw..letak la hirisan limau nipis jgk ye...huhu


Korang dh try?



End


AVON

As salam

Entry : Kegemaran suatu masa dulu..

Tadi lepas lunch dkt FOOD COURT Ampang Park, lalu dekat depan AVON Stockist..tetibe nmpk 1 barang ni mcm menarik je..huhu

Terus tarik lengan my bos ajak gi tgk & beli the catalog..Disebabkn udah lama x aktif dgn AVON, maka mmg aku blur dgn harga catalog if beli separately..huhu..
Catalog yg ber-campaign..huhu
RM1.20 / catalog..

Tgh2 syiok membelek setiap page..tetibe jumpa page ini...
Dulu mase study, boleh dikatakan aku berjaya membeli setiap perfume botol2 seperti diatas..tambahan pulak dulu2 my k.yong mmg member..mmg sokmo la kene "pau" dgn aku..kiki..Then mase study dkt PTPL, AVON stockist ade dkt Plaza PKNS tu..mmg makin galak la aku mengumpul..hohoho

Dulu byk product kecantikan, kesihatan, Brooch, Baby Product, Payung, Tupperware sikit2 & Bra aje..sekarang udah advance wehhh..siap ada Langsir, Bed sheet , periuk kuali bagai...huhu

Selak punya selak..terberkenan plk dgn yg ini : 
Jug & Tumlers With Lid Set..
Catalog Campaign 11..
Ini price kalo beli individual..
Kalo nak beli murah sikit sambil dpt brangan lain..
sini :
Beli mane2 brng dari page yg ditetapkan utk
dapat rege sekian-sekian..

Moh le kite berpinky-pinky raye tahun ni..huhu


Korang pernah guna produk AVON??



End

Roti Telur Berluak

As Salam

Entry : Ikut org & idea sndiri..hoho

Dh sebulan kot aku duk perati my friend dok post gambo die masak & bakar roti telur siap dgn lauk-pauk..terliur seh nak buat sebab nmpk senang je..hoho

Makanya..semalam mase g KLCC, singgah i-setan grocery & beli bahan2 yg diperlukan..then time blk, ajak Hata singgah Mydin kejab add on bahan..huhu
Bahan2nya...
- Hotdog sosej
- Lada benggala
- Serbuk lada hitam
- Chicken Meatloaf

3 bahan (sosej, lada benggala dan serbuk lada hitam) aku tumis sekejab dgn mentega & garam - secukup rasa). Agak2 semua bahan dh sebati, terus angkat & masuk dlm pinggan.
Isi bahan2 tadi ditengah2 roti..
Nak buat bulat boleh..nak buat ape2 shape pun ikut la..
Janji bahan2 tu muat..kiki
1 set perlukan 2 keping roti...
1 keping beraksi sb alas kpd roti yg telah dirongakkan..huhu
Lepas letak bahan yg dh dimasak ke atas roti,
Maka bahan2 ini diperlukan..
Cheese & Telur..
Sebijik telur utk 1 set roti telur berlauk..huhu 
Gini la rupenya bile dh disusun..huhu 
Bakar dalam oven dgn suhu 150DC selama 10-15 minit..
Korang akan nmpk nya begini...

Che mek ni...
Saje je nk menambah perisa...
Nak buat jgk...Layankan...huhu 
|

|

|

|

|

|

|

|

|

Inilah hasilnya....huhu
Roti tu tidak semestinya korang kene guna roti bijirin...
Boleh jgk guna roti biase... huhu
Sedap dimakan bile cicah dgn mayonis & sos cili..huhu


Lauk tu korang boleh la reka2 sndiri ye...ikut creativity memasing..huhu



Selamat mencuba..huhu




End

Durian..Durian...

As Salam

Entry : Durian Crepe KLCC

Tadi lunch hour aku g KLCC jab nk topup TnG..Lepas tu terus terasa nak beli Durian Crepe dekat Durian..Durian booth yg dekat depan UniqLo & Guardian..Teringin sebab last week or last 2 week opismate Hata bagi..Udah lama rasenya x dpt mkn durian crepe yg setanding dgn yg aku beli dekat bukit bintang dulu..huhu
Durian Crepe..

Satu pack RM4.50/2 pcs..aku yg lapar mata beli smp 2 pack...kiki..

Alhamdulillah dapat jgk melepaskan kempunan..haha...Sedap yg amat..Aku rase mcm dieorg guna isi dari durian Musang King kot..hoho

Che mek x layan sgt durian..apekes ntah..padahal masa dlm "oven" dulu aku makan je..cuma Hata yang pening2 lalat dari start aku preggy smp la skrg bile terbau durian..Mkn sikit2 ok la..



X sabar nak mkn..nk mkn dkt opis ni kang semerbak sgt plk baunya..hoho



End

Kisah 10.00 Pagi tadi..

As Salam

Entry : Mimpi pergi jauh

Happy tuesday uolls..

Pagi tadi aku tersedar jam 5am..lepas tu bunyi mcm atap kene air..jenguk pintu dapur..rupenya HUJAN..

Then sambung tido balik..Alarm jam pkol 5.50am aku snooze smp la pkol 7.30am baru tersedar balik..

Lepas tu badan rase penat yang amat..rupenya start dari pkol 5.50am tu smp pkol 7.30am aku mimpi pergi satu tempat perkampungan..x tau la dekat mane..Terus rase mcm x larat nk g keje..tapi bile fikir sayang plk nk MC / EL..ku gagahi jua badan buat segala yg patut...pkol 8.20am grk dari rumah..

MasyaAllah..JAMMED dari sebelum taman metropolitan Kepong smp la ke Taman Melati...Bile dgr radio rupenya ade accident dkt area Taman Melati tu..Smp taska my Qaisara pkol 9.20am..Padahal boleh smp awal dari itu lagi..Laju2 What's app bos & HR btau lmbt..Opismate aku pun stuck jgk dkt jammed yg sama..

Pkol 10.00am baru kaki jejak opis..hohoho.. Capital Letter LATE...

Sampai sekarang aku duk memikir kampung mane la roh aku pegi tadi..Lain bebenor persekitarannya...huhu

Itu la kisah aku buat masa nih..huhu




End

Lactacyd : Bold pttantasies..

As Salam

Entry : Jom Main Game Lompat2 sambil collect point..huhu

Now datang lagi dgn GAME pula..huhu..Jom Layan..

Khas utk mereka yg sedang FREE sahaja ye..kalau tengah buat kerja tu, habiskan kerja anda dulu baru boleh mengadap ini..huhu
Jom Join!!! 
Register utk dapatkan FREE SAMPEL
Step yang senang aje... 
Nak dapatkan EXTRA POINT?? 
TnC nya.. 
Inilah suasana mase korang start the game...
GRAB as much as u can the "V" icon..
Sampai 1 tmpt tu korang akan diberi simple soalan jgk utk jwb..huhu 
Anda dibeli 3 "nyawa" sahaja..abih "nyawa" nak main smp puas hati pun boleh..huhu

Ape lagi???
Moh le join..
Prize die pun mmg EXTREME punya prize..huhu



End

Lost & Found..

As Salam

Entry : my Earing..my Subang..

Last few weeks, sebelah dari subang telinga aku yg comel tu titik (tertanggal) dari telinga..aku sedar pun bile che mek tegur telinga aku yg sebelah ni x lip lap lip lap mcm biase..huhu..

Terus aku menggagau mencari dalam bilik..Jumpa kacing belakang subang on the same day..tapi Subang masih x jumpe..Hati dh start sedey..tapi Hata said..jgn cari dalam keadaan kelam kabut..CONFIRM x jumpe..Aku pun PASRAH aje la...

Sabtu haritu, elok aje che mek tido, aku start mengemas bilik utk my k.yang..tgh2 menyapu dlm bilik tidur sendiri..tetibe aku nmpk bling-bling aje diblkg pintu..huhu

Alhamdulillah dah jumpe semula..Walaupun kecik, tapi tetap bernilai bagi aku sebab ini adalah one of bday present yg Hata bagi mase Bday aku last year..huhu

Alhamdulillah jgk sebab raye nanti xde la kopak Hata kene belikan lagi 2 pasang..(Utk aku & Che mek)..kiki



Korang pernah jadi gini x???



End

DNA PORCINE - CADBURY Hazel Nut

As Salam

Entry : Boikot!!!

Kelmarin aku x tgk berita sebab duk melayan che mek tgk kartun..bile berpeluang nk jengul FB update, terus nampak ini :

Terkejut x sudah aku..Udah la baru aje hari tu beli 3 pack CADBURY..terus mencari & tohok (Buang) terus..Risau wehhh..

Apesal la dieorg sanggup buat gini?? Dah dpt logo Halal..tetibe masukkn bende2 terlarang plk..Itu pun mujur la pegawai KKM siasat..Kalu tidak??Smp ke sudah la kite mkn benda tu...

Patut la sedap semacam aje..haha




Harap2 aku dpt elakkn diri aku dari membeli product ini lagi..Sampai la disahkan BERSIH..huhu



End

Gardenia - FREE Booklet

As Salam

Entry : Free Booklet

Ini cite dh 2 minggu lepas..tapi asyik la lupe aje nk cite..huhu

Last month my opismate ade bg link ini utk dptkn FREE BOOKLET GARDENIA
Nampak x link "Get Your Booklet Here!" tu??
Click aje situ ye..huhu

Alhamdulillah..last 2 week dah smp pun bukunya..huhu..
Aku masih belum belek sepenuhnya buku ni..
Sebabnya bile dh masuk dlm beg...udah mcm teperuk kejab..haha
Hari ini baru sempat belek stp page..kiki
Buku Pertama & Inside... 
Buku ke-2 & the inside..

Aku rase semua resepi dlm buku ni resepi yg mudah utk disediakan sebab bahan2 pun bahan2 yg senang nk dicari..huhu


So, pada sesapa yg sedang berdiet or tgh pening pikir menu utk breakfast / minum petang or dinner..elok sgt la dptkan booklet ni...huhu



InsyaAllah aku akan try buat ikut resepi & post dkt sini nnt..huhu




End

Wide Shawl..

As Salam

Entry : Bile mood datang..

Sabtu, Pepagi gi cari lauk, tapi x dpt sebab org yg mnjual x menjual..

Sabtu tghari, Hata gi main bowling utk rumah sukan opisnya..aku x follow sebab kesian ke che mek yg x berapa sihat kembali sebab kene hujan hari khamis hari tu..

Pkol 6pm my k.yang kol said dh smp HSB..Hata smp je rumah, letak lauk & terus amik my k.yang..Smp rumah my k.yang plk masak TOMYAM PUTIH..hoho..Gambo x sempat nk snap sebab aku udah kelaparan time tu..kiki

Malamnya, pkol 9pm ke UPTOWN Danau Kota..Smp rumah pkol 12tghmlm..Sangkut sehelai WIDE SHAWL dgn corak yg tgh fames skrg...huhu (femes ke?)

Ahad pagi my k.yang masak nasi goreng superb..haha..Then pkol 10am aku bwk my .k.yang ke masjid india cuci mata & cuci dompet..haha..then ke SOGO utk dieorg shopping baju raya siap2..huhu

Masa dkt MUAZ, my k.yang sibuk cari baju/tudung utk stp anak2 daranya..aku pun menyelit jgk..kiki..Hasilnya!!!
Ber-selfie dgn BFF & New WIDE SHAWL..hoho

Sehelai dpt dekat UPTOWN Danau Kota..3 Helai rembat dkt MUAZ..huhu..

Alhamdulillah so far pakai shawl ni xde la susah sangat..yang penting LEBAR & Senang nk cover mane2 yg perlu dicover tu..kiki..Actually wide shawl fesyen ini dah lama, cuma aku aje yg belum berkesempatan nak membeli..huhu..Bile dh beli sehelai & try..mula la rase nk beli lagi..dan lagi..dan lagi..huhu


Korang dh try wide shawl patern ini???




End





KL CITY EXPO 2014

As Salam

Entry : Utk Raya...

Sesapa yg duk / keje area KLCC, Ampang Park, Intermark, segala yg berdekatan dgn JALAN TUN RAZAK ni, dipersilakanlah ke sini..huhu

Rasenye expo ni start bulan pose nnt sebab still byk kosong..baru ada dlm 4-5 kedai yg dh get ready..

So rasenye bulan pose nnt mgkn penuh dgn pelbagai pilihan utk persiapan Aidilfitri..hoho..

Sesapa yg xtau mcmane nak ke sini nanti..senang jer..Naik LRT smp AMPANG PARK..keluar je dari perut stesen udah nampak..huhu



Ok..Siap2 sediakan pitih..haha



End

#CitiMakeMyDay : Instagram Contest

As Salam

Entry : Pengguna TEGAR INSTAGRAM..

Jom join simple contest ni..huhu
Cara-cara nak join... 
Hadiah yang ditawarkan!!!..


Korang ada masa dalam 10 hari lagi untuk join...

Moh le kite join sesama..huhu

Pastikan Gambar anda CREATIVE dgn CAPTION yang MENARIK ye..huhu




End

Prawn Teriyaki...

As Salam

Entry : Yummy..haha
Sedap weh!!!

Smlm Hata x jadi main badminton..terus ajak ke JJ Kepong sebab nk mencari pakaian pembakar semangat aku utk berZUMBA..haha..Sekali masuk JJ, ade, tapi LONGGAR la plk..x GRAB betul2..haha..Terus x jadi beli..Tapi sangkut baju aku 2 lai..Baju keje ye..Sejak2 dah mcm nk mengembang ni..aku rase majority baju aku mcm mengecut plk..haha
Sandal Princess katenye..
Beriya2 che mek nak beli sandal ini smlm..sebab UTAMA is ada princess ..pdhal itu kartun winx..kiki..

Layankan..beli ni sebab nk elakkn che mek pakai kasut sarung yg dh x muat actually..tapi disebabkan kaler kasut tu pink to purple..gagah jgk nk sarung..bile sarung mula la merengek kata sakit..So baik la aku beli yg lain yg kaler pinky-pinky jgk...kalo ade kaler purple aku rase lagi la excited che mek smlm..huhu..

This weekend mgkn my K.yang nk dtg rumah..then on AGONG bday my SIL yg dkt ganu plk dtg..on 13/6 aku plk blk Perak utk tolong my niece nikah day..Rase mcm penuh je schedule weekend aku kali ni..huhu



Ape activity korang on this coming PH?




End

Twinings Of London : Classics English Breakfast Tea..

As Salam

Entry : Mengeteh lagi..hoho
English Breakfast Tea

Pepagi ni nak rase English Breakfast Tea pulaks..haha

Mood dengan TEH mcm in aje sehari dua ni...Tapi dekat rumah / lunch time aku mmg x amik dah la teh..risau jgk aku kalo sembelit plk nnt sebab mengeteh aje..haha


Rase teh ini SEDAP..letak 2 saches gula pun sudah memadai..

1 saches, boleh buat untuk 2 mug..


Layan..



End

Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih..

As Salam

Entry : Sesapa yang  bertuah akan dapat RM300..

Jom sesama join GA ini :

Syarat-syarat penyertaan:

  1. Mestilah mempunyai blog/website dan akaun Google+.
Tugasanya tersangatlah mudah, nak join sila ikuti langkah-langkah dibawah ini:
  1. Buat satu entry bebas yang bertajuk "Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih".
  2. Follow blog ini dan Follow Google+ saya. 
  3. Letakkan banner giveaway diatas. Dan, link kan ke entry ini. 
  4. Jangan lupa tinggalkan link entry anda di ruangan komen Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih..
Pemilihan pemenang:

Pemilihan pemenang akan ditentukan 100% oleh uncle Random.org. So, kebarangkalian untuk anda semua menang adalah adil dan saksama.

Hadiah-Hadiah Giveaway:

Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi adalah seperti berikut;
  • Tempat Pertama: 1 X RM100
  • Tempat Kedua: 1 X RM60
  • Tempat Ketiga: 1 X RM40
  • Hadiah Saguhati: 5 X RM20
 Ok. Mudah kan?

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 04 Jun 2014. Jika penyertaan kurang daripada 100 orang, mungkin giveaway akan dilanjutkan, bagitau kawan-kawan yang lain biar giveaway ini tamat tepat pada tarikh ini.

Update (21/05/2014):

Senarai link blog peserta giveaway ada di pautan Peserta Giveaway diatas. Sila semak nombor anda masing-masing, kalau nak blogwalking pun dialu-alukan. Bagitau saya jika link blog anda tidak ada dalam senarai. Sekian.



Sesapa belum join, meh join ramai memeriahkan GA ini..

Aku bukan la pemancing tegar, tapi aku pernah g mancing dgn my BIL mase umur 13 tahun.. Aku mancing guna joran je dekat tepi sungai / tali air yg kecik..Apekah perasaan pemancing rasa bile tali joran / pancing udah nampak bagai disentap/sentap??haha

Itulah yg aku rase dulu..my BIL sengih je bile x smp 10 minit aku duk panggil mintak tolong bile mulut ikan haruan dah tersangkut dekat mata kail..Aku nak keluarkan x berani..nak cucuk cacing dlm mata kail pun terkial2...haha..

Tapi memang pengalaman memancing tu adalah pengalaman yg menyeronokkan bile mengena..yang x best bile kene tunggu lama..sebab tu aku cite aku bukan pemancing tegar..Tapi memancing tu mmg mencabar tahap kesabaran anda..kiki


Eh...udah berlebih plk..haha..Aku bukan nk tarik perhatian penganjur ye..Saje nak share pengalaman memandangkn aku join GA blogger yg kaki pancing..huhu


Korang ada pengalaman memancing x?huhu



End

Twinings Of London : Jasmine Green Tea

As Salam

Entry : tea without SUGAR
Jasmine Green Tea

Dah lama rasenye x merasa HOT GREEN TEA..biase kalo g Teppanyaki minum yg sejuk je..huhu

Memula rase mcm berkerut jgk la kening aku nk telan...tapi bile dh 3-4 kali teguk, muka dh maintain dah..huhu

Disarankan minum tanpa gula walau sejuk / panas sebab GREEN TEA banyak jgk khasiat dia...huhu

Aku minum pepagi tadi sebab rase dahaga yg amat sebab buat lawatan tak rasmi dari Sri Rampai ke Gombak & U-Turn terus ke Opis..hoho



Sesapa dah try Jasmine Green Tea ni??



End

Wordless Wednesday : #42

As Salam

Entry : Insan terpilih untuk mengadap LRT stuck

Inilah insan-insan terpilih yg terpaksa menunggu lama utk naik LRT..
Bile nampak aje gini, terus aku tekad amik LRT ke Gombak then buat U-Turn ke Opis terus..dari pkl 8.15am, pkol 9.10am baru smp opis..huhu


Ade sesapa join mcm aku x pagi ni??huhu



End

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

As Salam

 Entry : Jom Support

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.





End

DIY : Gubahan Hantaran - Kain Pasang

As Salam

Entry : Selesai!!!

Alhamdulillah siap jgk gubahan terakhir aku & my Bos..haha

Ini pun aku jenuh jgk memikir nak buat gubahan yg macam..kiki

Inilah hasil idea aku & my bos..huhu
Pandang dari sisi depan 
Pandangan sisi belakang/tepi..

Ok la tu kan?? Janji siap & ada rupe gubahan hantaran..haha




End


Better Together With Oreo - SR KL Festival City

As Salam

Entry : Support Better Together With Oreo

Sabtu tghari, aku ajak Hata ke SR KL Festival City utk support perkara diatas..hoho

Sampai2 tgk dh ada 2 staff oreo..terus inform aku nak join the campaign & cari tempat duduk..

Lepas order menu, datang la staff OREO bagi briefing sikit..Letak segala gadget dalam bag yg disediakan, siap seal lagi..then letak tepi..lepas tu kami diberikan 1 pack soklan yg dieorg dh sediakan & 1 mini pack OREO..

Aku & Hata layan je soklan2 yg ada..enjoy jgk main game yg ada..kiki

Masa nak bayar dieorg akan tanya nk OREO CHEESE CAKE as dessert or nak bwk balik..Memandangkan perut aku mmg dh full, so kite bwk balik aje la ye...
SR Cheese Cake 
Yang Yummy..haha
(Pinjam gambo dr SR w/site) 
With Oreo Staff..
Sijil Pencapaian..haha

Alhamdulillah dapat support Program ni..huhu

Dapat sijil, dapat cake, dapat jgk biskut OREO 1 pack yg biase..Means dpt 1 mini pack, 1 pack biase..OK la kan?? Perut kenyang, hati pun senang,..hoho


Korang ada yg pegi??? Kalo pegi share la pengalaman korang plk ye..huhu




End
Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top