Sunday, August 31, 2014

New News...

As Salam...

Entry : Berkat Doa...

Alhamdulillah...Alhamdulillah...Alhamdulillah...
Itu sajalah yg dapat aku ucapkan buat masa sekarang nih..
Terkejut bukan kepalang dengan perbincangan yg telah berlangsung antara aku dan CEO pada entry Breaking News hari tu...

Memula aku igt perkara ni akan lambat lagi jadi REALITY nya...Tapi tak sangka pulak secepat ini..Sesuatu yang memang tidak aku jangka...Alhamdulillah..Rezeki yang tidak disangka-sangka...

Khamis, b4 my CEO fly, dia datang ke tempat aku dan hulurkan sepucuk surat...Kecik beso kecik beso je setiap perkataan yang aku baca pada surat tu...huhu ...Hanya senyuman berserta ucapan TERIMa KASIH sahaja yang dapat aku katakan pada waktu itu...

Alhamdulillah..Dapat title baru, tingkat salary yg baru..Tapi TETAP mengekalkan job scope aku yang sedia ada..cuma tambah sikit2 je utk selaraskan dgn title tu...Masin kata2 kawan2 yg komen..Terima Kasih SEMUA!!! Terima Kasih sebab DOAKAN yang TERBAIK utk aku...Syahdu nih...huhu

Alhamdulillah...Masih kuat rezeki dari Allah untuk aku disini...

Selesai je dapat surat n CEO fly, terus snap surat & htr pd Hata...Terkejut bkn kepalang boifen aku..kiki

Actually, aku masih rase confius dgn tindakan CEO aku nih..dengar2 cite dia ada risik2 dari staff lain ttg aku..Alhamdulillah...Mgkn feedback / review dari opismate aku yang meyakinkn dia utk beri aku surat itu...Terima Kasih pada opismate aku tu jgk...


Ok..dh x tau nk ckp ape dah...aku still rase mcm mimpi lg skrg ni dgn semua berita ni...huhu


Thx again to all of you...



End

Continue Reading...

Astaka Morocco - Putrajaya


As Salam..

Entry : photoshoot...

SELAMAT HARI MERDEKA SEMUA!!!!

Sabtu, my SIL yg dkt kajang ajak g rumah & ajak temankn anaknya utk buat sesi photoshoot sendirian berhad...haha..Layankn ajo...Layankn jgk gambo kami..huhu
Kami...
Subhanallah....Cantik sungguh ukiran dekat astaka nih...Memang cantik..

Sesapa yg belum pegi lagi, sila lah pergi..memang terpegun tgk ukiran yg ada...huhu
Map?? Carilah sendiri...Landmark yg aku boleh bgtau is dekat dengan taman botani & kedai mkn seafood Putrajaya yg dikatakan sedap...In Shaa Allah, kalo ada pitih lebih boleh la pegi..kiki

Abih sesi photoshoot, kami singgah minum cendol & makan laksa...Sampai rumah memasing memgejar ais kosong sebab tekak rase gula yg pekat..Warung tu plk xde sediakan air kosong...huhu..Then dari pkol 3.30pm smp ke pkol 5.30pm, rasenye 1 isi rumah terbongkang...kiki

Pkol 6pm gitu, kami gerak ke Puchong sebab Hata nak jmp kawannya sekejab lepas maghrib..SO kami merewang dalam Tesco kejab..Alhamdulillah FRISO ada SALE, kebetulan susu che mek mmg dh tggl 1 tin...moh le kite memborong...kiki

Pong Pang...Pong Pang...Pkol 12 tghmlm baru smp rumah...Pkol 1am baru tido..lepas subuh, amik kooooo..terbongkang smp pkol 10 am...hoho

Breakfast merangkap lunch dkt area pasar basah FRIM, then ke pasaraya HERO dkt ATIVO-Bandar Sri Damansara..Then dinner with nasi ayam by Hata..huhu


Ok...Itu je cite sabtu n ahad aku...
Korang mcmane plk???


End
Continue Reading...

Thursday, August 28, 2014

BREAKING NEWS!!!!

As Salam

Entry : Bikin kaki goyang!!!

 
Hi All...Aihhhh...hihi

Semalam mase dlm lrt my opismate kol..Tapi disebabkan kebisingan yang meng-kongker segenap ruang LRT, maka aku x dengar kol itu...

Bile dh smp LRT Setiawangsa baru tgk fon...Kebetulan time tu jgk my opismate kol semula...

Berdebar2 bile dia btau my CEO nak jumpe..Aihhhh..Jarang bebenor rasenye CEO nak jmp receptionist macam aku nih...kiki


Berdebar-debar pagi ni bile nmpk muka CEO...


Apelah perkara dia nk cakap dengan aku....


Nervouse nih!!!!



End
Continue Reading...

Wednesday, August 27, 2014

Bday Our HERO!!!

As Salam

Entry : Happy bday...

Alhamdulillah..Panjang umur Hata hingga dapat kecapi kehidupan hingga ke usia..Bla..bla..bla..

Semalam balik dr kerja aku g beli pop corn dkt KL Festival city. Hata tggu dlm kete tepi jalan je..Aku gi beli dgn che mek. Lepas g beli, terigt plk bday Hata hari tu x berkesempatan nak beli kek...Berjalanlah kami 2 beranak gi SR beli 1 slice of black forest cake. Ini che mek yg pilih..huhu
Happy Birthday to my Dunia Akhirat boyfriend..In Shaa Allah..
Happy birthday to my Qaisara 1st boyfriend..huhu

Alhamdulillah..
Tahun ini aku dapat berikan bday present pada Hata..Walaupun Hata yg pilih sndiri, tapi pitihnya dari purse aku..kiki.. 

Ok la kan?? Bday present aku pun, sendiri yg pilih & req..kiki



Happy bday to our HERO..hohoho




Ermmmm...tetibe mcm xtau nak wish ape plks..
Mgkn sebab pd hari bday hari tu dh wish kot...



End
Continue Reading...

Tuesday, August 26, 2014

Roti Cheese Goreng..

As Salam

Entry : Simple jer..

Ahad, pepagi lg my kak cik dh gerak blk sebab pkol 11am kwsn rumahnya ada buat open house. Alhamdulillah dieorg smp jam 10.20am..

Malamnya, lepas makan bubur nasi & Hata makan ikan singgang, aku pun try la resepi ini :
Roti Cheese Goreng..

Pada aku, rasanya not bad..Tapi lebih sedap dimakan kalau dapat masukkn sekali dgn hot dog / chicken loaf..Pada Hata plk, lagi sedap kalau dpt mkn dgn kaya as add on inti..huhu..Ok la utk 1 trial kan??kiki

Ini keje org nk makan cepat & simple namanya...Nampak je mcm remeh..tp, che mek aku pun boleh buat...kiki



Kalo free bleh la try...
Kalo free lagi, boleh la add on ape2 ingredient yg korang suka..huhu



End
Continue Reading...

I-City Lagi!!

As Salam

Entry : Kesini lagi..

Lepas dinner (sabtu mlm ahad) kak cik ajak gi i-city. Tapi this time hujan still renyai2..Tawakal aje la kesana. Untung sabut dapat la pegi..Untung batu, dapat pegi jugak, tapi dapat tgk dr dalam kete aje la..kiki

Jom layan gambo kami..huhu
With my kak cik...
Sempat jgk my kak cik, BIL & nephew main buaian yg mcm dekat genting tu..Tp yg ini xde la setinggi di genting..Then dieorg masuk 5D movie..Seronok bebenor smpkn suara my BIL adalah yg paling kuat..kiki

Masuk rumah hantu, mcm biase2 je...kiki

Alahmdulillah dapat bwk family ke sini..Walaupun bg kite yg duk KL ni mcm dh biase..tapi tetap jgk rase seronok sebab dpt gembirakan & melayan family..huhu 
my Qaisara with her cousin..
Seronok je ade friend...huhu

Ok..Itu je cite weekend aku..huhu
Isnin depan CUTI..huhu
Xde plan ape2 lagi..Cumanya my SIL ajak g umah makan2 utk celebrate anaknya yg dh grade this week..Siap ajak nak g amik gambo lagi dkt putrajaya..huhu

In Shaa Allah, kalo xde ape2 aku follow big bos sajo..hoho



End
Continue Reading...

Monday, August 25, 2014

Bekwoh & Planetarium Negara

As Salam

Entry : Kenduri kahwin cousin BIL..

Panjang x tajuk entry aku??kiki
Actually tujuan my kak cik datang is utk g wedding my BIL punya cousin. My BIL wakilkan seluruh adik-beradiknya.. sebab yg lain x dpt dtg..

Pkol 10am gerak dari rumah menuju ke dewan AU5. Alhamdulillah x sesat..haha
Berselfie itu mesti..kiki

Lauk pauk semua OK...yg best dapat makan KAMBING BAKOR + kentang bakar cicah blackpepper sauce..huhu..Alhamdulillah kambing xde bau..Tapi mak sedara my BIL cakap aku dah nampak TEMBAM...Wa!!!!haha...Muke den kalu pakai shawl mmg terserlah kebulatannya..Layankn sajo..kiki

Lepas kenduri, kami melayan my nephew yg teringin bebenor nak ke Planetarium Negara. Layankan aje la...Time pegi tu, baru lepas hujan..huhu

Layankan gambo kami ye..huhu
Dah lama x kesini..
Last pegi mase darjah 6 ..ikut rombongan sekolah..huhu 
Berbaju kurung aje kami kesini...
Nampak bebenor mcm pelancong..haha
Ok...Sape pernah nak mende nih? Angkat tangan!!!..haha
Aku pernah naik mende nih..
Mase g rombongan darjah 6...18 tahun yg lalu...
Seronok sebab berpusing 360..
Lepas turun, kawan2 cakap muka aku merah mcm kene cili..haha
Sempat tgk tayang utk jam 3pm..
Not bad...

Seronok melayan kanak-kanak pergi tempat2 gini..
Seronok tgk excitednye dieorg play with the things yg ada dekat sini..
Seronok tgk che mek pun enjoy main & try things dkt sini..huhu

Lepas abih lawatan terus balik rumah utk prepare menu dinner plk...
Pkol 6pm hujan lebat...


Dinner my kak cik masak daging masak kicap, aku pulak bakar ikan..huhu



End
Continue Reading...

Cerita Hari Jumaat 220814

As Salam

Entry : Ketibaan my Kak cik...

Aku amik time off sebab nak settlekan hal sikit. Smp rumah terus bersilat dekat dapur siapkan tomyam putih daging+ayam &  telur dadar.

Jumaat, pkol 8.30pm amik my kak cik dekat HSB. Memang aku suruh tggu dekat sane je..Senang aku nak pegi amik..Smp je rumah, dh semerbak bau cempedak...hoho

My kak cik dengan murah hati melayan kerenah si adik (aku ler tue..haha)..Siap bawak sebakul mknn dari kampung. Cempedak 2 biji, tempoyak sebekas, pisang, serai, pucuk ubi, ikan masin & yg lain. Tetibe terasa macam mak-mak zaman dolu2..Bawak buah-buahan, sayuran bla..bla..bla..hoho

Thx alot to my kak cik sebab sudi melayan permintaan adiknya yg seorang ini.,..haha

Smp2 je my kak cik dh ade dekat dapur masakkn sambal tempoyak ikan bilis..SEDAP!!!..

Lepas makan, lepak2 kejab..then goreng cempedak pulak as supper..haha

Pkol 12++ jgk la baru tido..kiki



Haihhh..terbau-bau lagi cempedak goreng..kiki

End
Continue Reading...

Friday, August 22, 2014

MH17 : Istiadat Penghormatan Jenazah Tragedi MH17

As Salam

Entry : Dari DIA kita datang, kepada DIA kita kembali..

Al-Fatihah & Takziah buat semua mangsa Nahas MH17..

Alhamdulillah hari ini, hampir semua opismate berbaju hitam/putih bagi menghormati hari berkabung buat 20 mangsa yang selamat tiba di tanahair jam 9.54pagi tadi..

Alhamdulillah kami 1 opis telah bertafakur selama 1 minit bagi menghormati mereka..
Alhamdulillah bangunan ini pun announce utk upacara ini..

Sayunya rasa hati bile menonton Istiadat Penghormatan Jenazah Tragedi MH17.
Sayunya rasa hati baca news paper amanat / pesanan terakhir mangsa..
Ya Allah..Hati aku ni memang TERLALU SENSITIF untuk terima berita-berita begini..
Walaupun aku tiada kena mengena, tapi perasaan itu tetap ada...
Semoga roh mereka aman & tenteram..
Semoga setiap ahli keluarga mereka tabah menerima kepulangan mangsa yg dinanti..
1 minute of silent..
In my office..
Terima kasih semua..
Terima kasih kerana menghormati jenazah mangsa Tragedi MH17..
Source from : ASTRO AWANI

Terima kasih Nazami Yaakob 
Sumber : Berita Harian Newspaper

Amanlah Di-sana..
Kami pasti jua ke sana suatu masa nanti...
Nantilah kami di-Sana..
Kami pasti jua ingin bertemumu di-Sana..

Amin..




End
Continue Reading...

Wednesday, August 20, 2014

Wordless Wednesday : #45

As Salam

Entry : Roses

Ambik roses ni mase OTW nk balik rumah dari Hotel..
Opismate cakap boleh ambik..
Aku ambik sebab tetibe rase mcm bau roses ni wangiiiii sangat..huhu




End
Continue Reading...

Open House 2014

As Salam

Entry : Selesai di entry ini sajo...

Hoho..Aku dh pening tgk gambo yg terlalu byk..maka,aku rasa macam nak settlekan entry OPEN HOUSE 2014 Aku dkt entry ini sajo..haha

Jom layan gambo...

Tak byk gambo masa even yg aku dpt snap sebab tetibe plk aku dapat pegang walkie talkie and menyambut tetamu yg dtg..kiki..Dah nak baih event baru lah kami sempat ber gambo bagai...huhu
With Opismate, anak taukey pun ado...hoho
70% bdk opis, chairman, CEO & bos-bos lain...

Habis je event, tgk2 ade lagi mknn balance..Alhamdulillah dapat tapau bwk balik..
Kami invite around 200pax..Yang datang dlm 180pax gitu la..sebab meja pun penuh.. Bawak anak-anak yatim jgk..Maka, sebelum pulang, harus la membungkus segala yang tak sempat dimakan & untuk bekalan sarapan on saturday...haha
Sesi membungkus,
Sesi kanak-kanak - Qaisara & my opismate daughter
Sempat lagi si che mek berposing dgn bekas biskut..kiki

Sampai je dalam kete, terus bukak kasut..Udah le pakai kasut tumit tinggi..Terus rase kebas je kaki aku sebab berdiri almost 4 hours...huhu

Sebab tu la SABTU ke EMBUN SERI SPA..kiki

Isnin, baru terigt yg aku belum join sign pada condolence banner of MH17...Sebelum Banner ni dihantar kemana-mana, adalah baik kita tepekkn sekali ucapan takziah buat semua mangsa...

Nanti kalo dlm camera OP ada gambo aku, kalo rajin aku update ye..huhu

Terima Kasih pada semua tenaga kerja yg tolong aku buat deco2..Even simple sgt, tapi tetap berdiri utuh diatas stage...kiki

Terima Kasih pada semua yg terlibar dgn project ini...

Terima Kasih semua!!!..huhu



End
Continue Reading...

Tuesday, August 19, 2014

Playing With Shutter...

As Salam

Entry : Dah pandai dahhhh!!!

Ahad..Malam...

Tetibe aku terjumpe semula camera shutter yg aku beli b4 raye hari tu.. KECEWA bile hp aku mcm x support aje dgn shutter tu...Makanya aku biar dia relax-relax dlm bag...

Tetibe Hata amik & test dkt gadget yg aku dpt mase bday lepas...EH?? Menjadi la pulak!!!...hoho

Dan-dan tu jgk la si che mek ni beraksi mcm2 dgn shutter tu...
Macam-macam posing yg die buat...
Nampak tak bende putih dalam bulatan tu???
Itu la shutter yg aku citekan tadi...
Penuh gadget aku dgn gambo posing si che mek ni....haha

Kata orang bapak borek anak rintik..
Memang dah tak dapat nak dinafikan lagi che mek mcm mmg suka dgn photography..
Terlupa plk aku...Mase preggy dulu pernah g Seminar SONY ..hoho
Layankan aje la...As long as amik snap gambo yg merepek-repek..kiki




End
Continue Reading...

Open House 2014 : 5 Jam Sebelum..

As Salam

Entry : Macam-macam...

Masuk2 je opis aku rase ade la 10% aje kot aku mengadap kerja..Yang lain semua kene settlekan ape2 yang PENTING..Sape nak bwk stand..sape nak bwk softboard..sape nak bwk kotak2..sape nak naik public trnsport, sape nak naik kete...

Sempat jgk la bergambo kenangan dgn opismate yg akan mengakhirkan perkhidmatannya disini pada hari yang sama..fuhhhhh (kesat peluh jab)

layankan aje la gambo ye..huhu
With PRIYA..
Good Bye to you...
May you will be more successful in the future...

Pkol 1pm, gerak ke hotel..Alhamdulillah jalan x jammed sgt...Pkol 1.25 dah smp Hotel..Then g isi perut dekat The Chicken Rice Shop KL Sentral...Semua kelaparan & perlu isi tenaga b4 bekerja...kiki
Naik kete Cik Kiah je...hoho

Lepas makan, dalam pkol 2.25pn tu, kami terus ke hotel...Tinggalkan barang2 peribadi dkt bilik KHAS then terus bekerja menolong aku siapkan deco..

Deco kali ini aku rasa HAMPA & KECEWA (mcm lirik lagu daaa..) sebab ape yang aku plan x menjadi...Maka PLAN B yg EXPRESS lagi simple ni aje yg dpt aku hasilkan...wa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Team aku..
**x hengat...ade team la pulak...kahkahkah..
Mamat yg bersila sebelah aku tu..
PROJECT MANAGER..
Setakat ni selesa bekerja dgn dia...haha

Alhamdulillah deco siap pkol 4.30pm..Terus laju2 amik bag & naik bilik hotel..Suasana bilik aku tak sempat nak snap sebab memasing pun kelam kabut berebut bilik air nak jirus badan la..Nak poo poo la..Nak itu la..nak ini la..haha

Makanya, sempat bergambo mase dh siap2 nak turun aje la...Berselfie depan CERMIN bilik...kiki 
Aku pakai baju & tudung raya ke-3 hari tu je..Kuasa aku nak membeli baju lain aih..haha

Lepas je turun, memasing amik tugasan masing-masing...Ramai jgk team aku yg jadi usher...
Ade yg jadi tukang baca doa jgk...hoho 

Ok..Takat ni dulu cite aku ye...

Byk gambo nak kene edit..
Byk keje PENDING nak kene siapkan dulu...
Byk content nak kene update dlm w/site/...hoho



Sabar ye..
Kalau rase nak tunggu la..kiki..


End 


Continue Reading...

Monday, August 18, 2014

Open House - Tungguuuu!!!!

As salam

Entry : Biar ber-part-part..

Hi All..Alhamdulillah selesai sudah event open house opis den..Penat memikir telah tamat utk part deco...kiki

Aku cite sikit2 dulu ye..Gambor byk pada OP & DSLR anak taukey...kiki

Hari ini rase mcm x sompek den nak update cito..Gambar eh banyak bebona nak dipilih...haha

Update u once my editing is done ya...

Tunggu tau..kiki



End
Continue Reading...

Embun Seri Spa Lagi!!!

As Salam

Entry : Manjakan badan..

Sabtu, setelah 2 minggu workout sampai naik pening ++ selesema x sudah2 smp hari ini...Makanya hari Sabtu, aku paksa rela Hata utk bwk aku ke sini..

Nak info lebih, boleh tgk entry EMBUN SERI SPA

Appointment pkol 3pm..Berangan jalan/highway tak jammed, makenya gerak dari rumah pkol 2pm..Sekali???Amik kooooo..Pkol 4.30pm baru smp spa..Mujur la dah kol siap2 mintak postpone smp pkol 4pm..Mgkn time tu xde ramai customer, so dieorg on sajo..kiki
Memula sampai dah dapat minum air SERAI..kiki

Ini bilik yg aku dapat...
Dapat bilik besor....


Aku amik package yg 2hrs je...
Sauna, Massage & body scrub..then dapat FOC manicure...kiki..
Siap dapat diskaun lagi...huhu..Alhamdulillah..

Settle semua pkol 6.30pm...
Leganya badan...Aku saje yang dapat rase...perghhhh!!!

Memang berbaloi la pegi..Staff yg inchrg aku name DILA..kalo korang pegi, boleh la cari nama ni..Dia urut mmg best...huhu

Thanks A LOT to HATA sebab layan kerenah si isteri..haha


Rase mcm nak pegi lagi...kiki



End
Continue Reading...

Friday, August 15, 2014

D.I .Y : Corsage..

As Salam

Entry : Buat sendiri jer...

Kelmarin berjaya menyiapkan 50 pcs handmade corsage...

Ini bahan2 yg aku gunakan...Aku buat corsage yang PALING SIMPLE sebab aku udah pening memikirkan kesah decoration aku...Bertambah pening & mgkn boleh pitam kalo aku gatal nak buat corsage yg berbelit2 sini sana..haha
Pinky sehhhhh!!!..
Hahaha...

Mende dah siap...Tapi x sempat nak snap gambo aku udah masukkan dalam kotak2 yg akan dihangkut ke hotel...hoho

So ptg nnt dh siap terlekat dekat tudung aku snap..InsyaAllah nnt kalo igt (mesti igt) aku update dkt sini ye..hoho

Semalam dah pening meng-adjust backdrop & word drop aku...
Nak Nangis!!!!!haha



End.

Continue Reading...

Dapat Goodie Bag!!!!

As Salam

Entry : Mewah..haha

Salam Jumaat semua!!!

Semalam sampai2 je opis nampak 1 paper bag dekat meja...Harus la aku terpinga-pinga kan??kiki

Then tunggu smp my bos smp...Baru la perasan ade 1 card dekat paper bag tu...Rupa2nya my BOS yg bagi...hoho..

Meriah isi kandungannya uolls...SUKA..SUKA..SUKA..kiki
Inilah yg aku dapat!!!
Mewah tak???
Siap dapat mug kaca & tupperware lagi...hoho

1 st time dpt goodie bag meriah gini...kiki

Thanx a lot to my bos...
Kalo dia terjumpe blog ini & terbaca entry ini...
NEXT YEAR KALO BOLEH BAGI LAGI YE!!!..kiki




End
Continue Reading...

Wednesday, August 13, 2014

Cerita Semalam - Site Visit Lagi!!!

As Salam

Entry : Sampai CRAMP kaki aku...

Al-kisah aku yang biase-biase ni boleh plk terjebak dgn event open house Hari Raya opis..kiki

Semalam pkol 2pm start Meeting Update progress task aku...Pkol 4pm bergerak ke hotel utk re-confirm ttg tmpt aku nak letak deco aku...
X abih2 berselfie dgn bos finance nih..haha
Dapat SanFrans Lagi!!!..hoho 
Kejadian di Hotel..Pening aku nak fikir PLAN B bile staff yg inchrg tu ckp TAK BOLEH nak buat ape2 pada wall dieorg..Bile mintak pendapat alternative lain, semua stock CEKIK DARAH aku yang x berapa nak byk nih...haha

So smlm, kami ber-ompek pun memerah la otak smp ke pkol 6pm nak cari alternative lain...huhu
Sampai cramp kaki aku memikir...Over tak?? Tapi memang cramp pun semalam..tapi sekejab aje la...

Balik rumah., selesaikan ape yg patut, then start menjahit stage skirting plk...Alhamdulillah siap even henyot berot..haha.. Tapi someting yg PALING memeranjatkan aku is....Time tengah syiok menjahit..tetibe sebiji butang jatuh dari dalam mesin jahit...over tak??? Mujur la x jatuh dekat tapak mnjahit aku...Kalu tidak, mesti berlaku kemalangan kecil pd aku...Aku syak ini keje che mek..kiki

ISNIN pulak...Menyiapkan ini...
Aku jadi MANDOR x bertauliah je..haha

Wording yg dah siap di BLUE DUST kan...Lip lap..lip lap sangat...hoho

OK..Takat ni dulu cite deco-deco aku..
Now dh berjangkit 1 rumah penyakit selesema che mek...
Now ade lg 1 dugaan yang datang yg membuatkan aku rase nak pitam utk handle..hahah

Harap2 boleh settle in this short time...
Tak sabar nak tunggu JUMAAT...
Tak sabar nak settlekan event nih...huhu




End
Continue Reading...

Monday, August 11, 2014

Deco - START

As Salam

Entry : Samb. Part-part berikutnya dari entry ini - EVENT...hihi

Jumaat pagi last week dh start meeting tny progress job scope memasing..
Jumaat lepas keje, terus ajak Hata ke kedai stationary utk cari styrofoam & bahan2 lain...
Khamis, g JAKEL membeli ape2 material yg sesuai utk idea deco aku..
Aku yg berposing...
Tgh tggu bil...Muka happy je pegang duit opis..haha
Cerita Jumaat...
Ber-meeting..
Sempat berposing dgn bos FINANCE..kiki 
Idea deco dari dalam kepala...

Harap2 idea aku ni menjadi...
Bukan senang nk buat deco2 yg serius ni...Yang MAIN-MAIN ok lagi..kiki




End
Continue Reading...

Followers

Subscribe

Follow The Author