About

Thursday, November 26, 2015

Kuih Sepit

As Salam

Ni aku tlg kakak aku jualkan kuih sepitnya..
Ade flavor coklat & kacang..

RM20 sebalang..dalam ade 50 keping ++
Berminat boleh PM ye...huhu






End

3 small spots...

As Salam

Semalam mase bwk Ammar ke ruang tamu utk dimandikn & di-handsome-kan..huhu..Tetibe nmpk 3 tompok ni cantik je dkt pipi..

Kesian tgk...Sedap betul pipi ammar ni kot smp 3 spot die(nyamuk) bantai..huhu
Lepas mandi cepat2 sapu dgn minyak TYT..geram je aku tgk nak garukn..huhu





End

Monday, November 23, 2015

Issue HSB..

As Salam

Aku terpanggil nk up entry ttg sorng perempuan UP STATUS dkt FB mengondem HSB..

Pada aku yg dh ade dua-dua pengalaman GOV & PRIVATE..

MEMANG BANYAK BEZA...
WALAU SAKIT YANG SAMA...

Pada aku...kalo rase mampu gi private pegi la...UNTUK DAPATKN LAYANAN YANG BAIK..
Kalo x mampu.. Pegi aje la GOV & HADAP LA ape sahaja dkt sane janji KO DGN BABY..SELAMAT..

Jangan OVER kondem sgt dik...Sebab pada pengamatan aku dlm status die tu..Macam nak berlagak ko keje gomen pun ade..Brlagak mampu beli brng branded pun ade..Lepas tu ko sengaja je nk kondem hospital gomen..

TAHUKAH ANDA??

Sebelum kakak2 yg duduk dkt bangku..Baring dekat lantai tu jadi begitu.. Mereka sudah dimaklumkn yg mereka BERKEMUNGKINAN BESAR akan jadi begitu sebab KATIL TAK CUKUP..Dah siang2 nurse depan kaunter tu btau begitu..kalo x sanggup..Yang ko gi sign jgk tu kenapa?? Kate mampu..pegi la private/hospital lain yg katilnya available..Takdenye nurse tu biarkan ko beranak atas kerusi / atas lantai dik...Korng igt nurse tu x kesian ke tgk patient mcm tu? Tapi ape kemampuan yg dieorg ade? Cer cite...Maknya pun satu..mmg la SAKITNYA SAMA..tapi LAYANANNYA TAK SAMA MAKCIK..

Aku dh merasa duk hospital HSB nih..mgkn last 5 years ago x ramai lg org nk kesana & mmg skrg ramai yg kesana mgkn sebab dgr2 cerita service disana bagus waktu itu.. mmg pada aku waktu tu service-nya bagus...yg sambut Qaisara is DOKTOR PEREMPUAN TANPA REQUEST. Sebab mungkin waktu tu doktor perempuan yg bertugas. Mase aku kena dripped air hari tu pun nurse tu dh ckp siap2..katil x cukup..Duduk la dkt bangku tu slagi ko x beranak & xde ape2 yg serius..Akak2 yg korng amik gmbr tu ade merungut mcm ko??

Patutnya ko rase bersyukur dik sebab anak & diri sendiri selamat.

Pada aku..org ni mngada je lebih..Ape kes ko nk merengek panggil laki??. lebih baik kau berzikir mintak Allah permudahkn urusan kau..Bukan merengek mcm budak2..Bukan xde nurse temankn kite time tggu bukaan dalam bilik tu. Ade sorng nurse yg akan monitor machine CTG & si ibu...Aku dulu dh bukak 10cm baru doktor panggil Hata..Sepanjang contraction tu berzikir x putus smp terlelap..kan kita dh mintak maaf dgn semua sebelum masuk labour room tu lagi???

Hospital GOV bukan sembarangan LELAKI boleh masuk..Time tu ramai lg ibu2 yg tunggu masa nk melahirkan..Kot2 la terselak sane..terselak sini...Kalo laki ko duk berlegar2 dlm tu..tak ke dieorg malu?? Jgn fikir aurat kite je nk dijaga..Aurat org lain pun kite kena fikir jgk dik..

Lain la hospital private...
Dalam bilik bersalin tu ko dh reserve siap2..Aku siap BOOKED DOKTOR PEREMPUAN..Tapi tgk aje bayarannya..Siap2 kena sediakan 4 angka. Layanan nurse2 dkt sane pun mmg bagus..Dibuatnya kita ni mesra mcm adik2 / anak2..Sebab ape?? Sebab gaji dieorg based on bayaran kita.. kalau layanan dieorg teruk..kit komplen..Silap hari bulan hospital tu boleh dikenankn tindakan. Kalo hospital gomen KO BAYAR MURAH JE..mgkn 20X ganda murah dari hospital private.

Masa aku bersalinkn Ammar pun Hata duk tepi dr awal nurse dripped air utk adekan contraction smp la beranak..Tak nmpk pun org duk lalu lalang sebab ko ade bilik sendiri.. Kalo HSB ni, pintu labour room mmg kena sentiasa dibukak..Halang dgn langsir je..Aku dulu yg duduk dkt katil menunggu dlm HSB tu pun boleh dgr nurse2 & doctor jerit PUSH!..PUSH!..PUSH!..x sampai 5 minit dgr la suara baby..So ape korang rase kemungkinan yg akan berlaku bila si suami awal2 dh ade dlm bilik tu dgn korang..

Pada aku sebelum up status tu fikir panjang2..
Nak mengondem hanya kerana service yg mana pesakitnya sudah sedia maklum ttg itu mmg TAK PATUT..Bagi aku la..

Pada aku..Walaupun servicenya begitu sekarang..bersyukurlah kerana anak & si ibu selamat. Kalo ade komplikasi lepas tu..disebabkan service begitu..Itu dh jadi cerita lain..


Sekian cerita aku pulak ttg HSB..haha


End

Homemade Popiah Goreng Cheese + Black Fungus

As Salam

Semalam utk dinner aku x tu nk mkn ape... makanya tetibe rase nk makan popiah goreng..terus mintak Hata g beli bahan2..huhu

Aku tumis je bahan2 yg biase aku masak..Tapi kali ni aku masukkn black fungus..Sedap jgk..huhu

Sedap jgk campur2 bahan ni tau...Aku siap masukkn cheese lg..huhu
Tapi mkn ini aje x cukup..Last2 kami mkn nasi jgk..Menu ini buat supper..kiki




End

Milk Booster : Soup Betik Muda + Red Dates + Ayam

As Salam

Haaaaa..Ini baru betul...
Sup Betik Muda  + Red Dates + Ayam

Tapi betik aku dh nk masak sebab x igt ade beli betik 3-4 hari lepas..hoho..

Moh le kite try mane2 yg mampu utk milk booster..kan..
Harap2 usaha kita ni diperkenankan olehNya..Amin






End

STAR WARS at Mid valley

As Salam

Hari tu g TCE Baby Expo dkt Mid Valley.. Kebetulan plk time tu Star Wars buat pameran..Siap boleh naik kapal X-Wing dieorg...

Amboiii...udah mcm kanak2 riang je aku tgk Hata beria2 ajak aku g naik..Pdhal Hata yg excited sgt nk naik..Memandangkn kami sampai awal & TCE pun bukak pkol 10am..makanya kami pun beratur la dulu dkt STAR WARS tu...Siap dpt gmbr free..huhu
Sengih smp ke telinga je pakwe sorng nih..haha
Layan..

Lepas je amik gambar dkt booth dieorg..terus pecut g TCE Expo...Kali ni xde brng anak2 yg aku beli..Aku just beli susu & another single breast pump utk dtgglkn dkt opis...

Time nk blk..Dkt parking udah berebut org nk parking..Time keluar dr Mid Valley tgk dieorg punya parking P1 dah CLOSED..Perghhhhhh..Ramai betul g serbu TCE & Star Wars..huhu

Mujur la kami g sebelum kedai bukak..kiki





End

Ammar dh BOTAK!!!..

As Salam

Hari sabtu hari tu, aku paksa Hata botakkn Ammar...Udah 4 bulan lebih keluar dr oven...tak cukur2 jgk..huhu

Akhirnya...
Ammar dh besar..
Makanya mase nk cukur tu mmg agak mencabar sebab si kecik ni duk toleh sane..toleh sini...Mulut dok bla..bla..bla..with his own language...kiki..Last2 Hata handover pada aku..

Kejab dudukkn..kejab dirikan..kejab baringkn (bagi susu)..kejab tiarapkan...haha

Hasilnya...gitulah..Ade la tompok2 kecik2 mane2 yg x makan dek pisau cukur...Lenguh weh mncukur baby nih..kiki...




End

Aqiqah Az Zahra..

As Salam

Semalam (Ahad) kami g event aqiqah my ex-collogues ..Dah 11 tahun kenal..Last jmp mase aku peknen 7 bulan amik Shaklee dgn die..huhu


Tahniah tu my friend. Yg 3rd ni dpt baby girl. Makanan sedap..especially pecal nya..huhu

Goodie bag pun dpt byk sebab dieorg celebrate sekali bday anak sulung..huhu

Alhamdulillah kenyang g kenduri...huhu




ootd : #ratu2u #liliumwardrobe 
ekekek

End

Monday, November 16, 2015

Sayur Kulat Hitam

As Salam

Actually dh lama nk makan sayur ni..Tapi x termakan sebab takut X SEDAP..haha

Lepas tgk my Chinese friend makan, terus rase nk try..Huhu..Makanya, hari sabtu lepas, gi beli bahan & masak..Aku x pandai masak yg pelik2..Jadi aku masak sayur campur berlaukkn udang & sotong..Alhamdulillah menjadi..Hata makan smp habis..huhu

Nak masak kulat hitam ni, memula kena rendam dulu dgn air dalam 15-30 minit. Tapi JANGAN TERKENA MINYAK WALAU SETITIK . Nanti kulat ni rosak. langsung x bleh dimakan. Tohok a..k.a buang aje la jawabnya...huhu

Rasanya kenyal2 sikit..Tapi xde bau..huhu

So next time boleh la masak lg..huhu



Walaupun org lain dh muak makan..Tapi aku tetap nk cite dkt sini sebab aku 1st time mkn...haha




End

Homemade Popcorn

As Salam

Smlm pkol 6pm Hata plan nk g cuci kete..tetibe dihangkutnya aku sekali..Jarang beno aku follow kalo Hata g cuci kete..Biase Hata g cuci dgn che mek je...huhu

Mase dh nk smp tu hujan pun turun dgn agak lebat...terus dilajaknya kete ke Tesco Kepong..Aduhhhh..Dh la Ammar pakai baju tidur je..Aku pun pakai t'shirt dgn sweater sajo...Layankan aje la..huhu..

Plan nk masak ayam masak lemak terus cancelled. Masuk tesco & stock up brng dapur sikit.. Tetibe terigt nk try buat popcorn sendiri..Tgk dkt FB kate sonang bebeno..Ate..Moh le kite try..haha
Memang senang pun step die..hoho..


Bahan-bahan 1 :
1. Jagung kering
2. Mentega.

Bahan-bahan 2 :
1. Gula.
2. Mentega

Step : (Based on gambar )
1. Panaskan 4 sudu mentega (aku guna buttercup)
2. Dah cair, masukkan jagung kering.
--- Kecikkn api & tutup kuali..nnt dgr meletup2 pop corn mula terhasil
--- Dah hilang bunyi, cepat2 tutup api.. Nnt hangit.huhu
--- Kalo ade 2 kuali beso xpe...Kalo xde, lepas pop corn masak.Alihkn ke dlm bekas lain.
3. Masak gula dalam 6-7 sudu ke dalam kuali kering.
4. Kacau hingga semuanya cair.
5. masukkn 1 sudu mentega & kacau hingga larut.
6. Dah nampak larut, masukkan pop corn dan gaul sebati. 

Nnt akan rase mcm pop corn lembik mcm lemau..
Tapi bile caramel dh kering...HARUS POPCORN RANGUP..huhu

Alhamdulillah persubaan pertama yg mnjadi...kiki
Jadila buat kudap2 kami sekeluarga dkt rumah..huhu




Selamat mncuba...

Friday, November 13, 2015

Kisah Qaisara : Potty Training

As Salam
ehsan google

Alhamdulillah..Bulan ini dh berjaya mem-potty training-kan che mek..huhu

Jgn terkejut ye bile baru umur sekarang kami berjaya ajar che mek..kiki..Sebelum ni che mek berak dlm pampers..Buang air kecik dlm toilet / bilik air.. Bersabar betul aku bile dgr cite che mek die tahan berak dkt school semata2 sebab dkt school berak dkt toilet.

Bile dh x tahan sgt barula che mek berak dkt school. Mcmane nk tau che mek berak dkt school?? Blk dr school..x sempat sampai rumah che mek akan cerita :

" Hari ni Sara berak dkt jambe "

Aku & Hata senyum & bagi la kata2 semangat...

" Kalo berak dkt toilet senang je taik nk jatuh..Nak basuh pun senang. Xde la melekat dekat bontot."

Che mek angguk & sengih je..

Alhamdulillah..Bulan ini kami berjaya pujuk che mek fully berak dkt toilet..Kadang2 che mek sendiri ckp nk berak dkt toilet.huhu

Anak org lain mgkn umur 2 tahun dh berak dgn toilet..Xpe la mak bapak dieorg rajin..kiki

Kami ni terlebih rajin..huhu
Nak hentam..hentam la..ade aku kesah??
Duit pampers anak aku ko byr ke????
Kikiki






End

Thursday, November 12, 2015

Korean Drama : Personal Taste

As Salam

Haha..Mase g OU hari tu SPEEDY tgh buat SALE...TIme saje tgk2..nampak plk cite korea ini :

Terus rase nk tgk sebab aku suka tgk Lee Min Ho nih berlakon dlm The Inheritors dulu...
Aku x tau cite ni tahun bile..Rasenye 2010 kot...
Blk tu terus d/load...
Lawak jgk cite nih..huhu

Aku baru tgk smp episod 3...kiki




End

Milk Booster : Sup Betik Muda + Red Dates+ Ikan/Ayam

As Salam

Memandangkan semangat utk Fully BF Ammar terus membara dalam diri ni...Makanya aku gunakan sepenuhnya kemudahan dihujung jari nih..huhu

Makanya jumpe la menu ini dh blog blogger jgk..Tp x igt blog sape..thanx for sharing ye...Blk keje last week terus ajak Hata singgah kedai sensei utk beli Red Dates...Nk mncari betik muda time blk keje mmg xde la..Aku gantikn dgn lobak putih...Ikan aku gantikn dgn ayam..

Alhamdulillah..Terhasillah lauk ini :
Chicken Soup With Red Sates & White Radish

Kesan die xde la beberapa jam lepas tu..makan masa sehari jugakla nk tgk hasil die..
Alhamdulillah mmg breast rase penuh sehari lepas tu...Bile rase penuh mmg aku direct BF je Ammar..Nk pump...susah sgt aku nk curi masa sejam tu..huhu..So kite BF aje la Ammar seharian..

Tapi jgn la bile dh sehari byk tu terus stop makan..
Aku rase kena jadikn menu ni menu 2-3 kali seminggu..Ikut badan si ibu..



Selamat mencuba..




End

Kesah Si EVERLAST

As Salam

Entry kali ini bukan nk show off ye..
Entry ini jgk bukan berniat nk mnjatuhkn sesiape...
Entry ini hanyalah luahan dari AKU si customer yg diabaikan...wakaka

Al-kisah..
Actually aku dh tangkap cintan dgn kasut Converse...Mencari dkt OU hari tu x jumpe SIZE..Mane2 pesen yg aku berkenan & under budget semuanya xde size.. Makanya aku ajakla Hata ke Converse Sunway Pyramid...

Yang buat aku hangin ni...
Time aku masuk kedai Converse tu..Seketul staff pun x greet aku..Aku amik kasut & try..Still xde seketul pun nk dtg dekat tny..mase aku tgh try2...ade sorg makcik ni berjalan kearah aku amik kain buruk sebelah bangku yg aku duduk utk try kasut...Ya Ampun muka...Macam berak kapur..macam tgk MADU..sikit pun x senyum..That time mood aku dh hilang dh..Staff lain semua buat dono dgn buat keje mengemas outlet..

Terus HILANG mood aku nk beli..
Terus je aku keluar sambil cakap kuat :

" Jom la keluar..TAKDE sorang pun nk say hi ke..tny nk kasut mcmane ke.size ape ke.."

Aku perasan sorg staff lelaki ni dgr...Tapi ade aku kesah???
Mentang2 aku pakai kasut jelly bunny..korg igt aku masuk main2 je try2 sarung kaki lepas tu blah...akai ada??

Terus aku g EVERLAST...Alhamdulillah sales girl ni layan kiteorg dgn baik...Terus aku rembat kasut dkt sane..ikutkn hati nk rembat 2 pasang terus..Tapi disebabkan yg aku nk lg 1 tu tggl last pair..makanya aku byr utk 1 pasang aje..

Punya la nk padamkn sikit panas yg masih membara dkt hati ni..Sengaja je aku lalu balik depan kedai tu sambil hayun2 paper bag EVERLAST dkt dpn staff2 converse..Walaupun time tu laluan balik kami OFF WAY..haha..

Aku bukan ape..Aku customer..Aku bukan masuk kedai COACH ke..LV ke ko nak pandang mcm aku ni cikai sgt..kedai converse je kot..Walaupun kasut2 korang tu rege paling tinggi pun x sampai rm300 yg pernah aku pegang. Tapi aku NAK BELI time tu..Ape salahnya korang layan kejab..ni lagi nak buat muka taik..memang aku rase nk bagi taik jgk la kan..

Aku ni nk kata bagus sgt tu idak la..Tapi experience keje dgn mengadap & x mengadap customer ni ade dh 10 tahun kot.. Ntah2 korang keje situ utk tampung kos study..So boleh x jgn nk berlagak sgt.. Duit yg customer beli tu la company bayar gaji korang tau tak?

Bengang gile aku time tu...Rase nk sound je..Tapi fikir aku nak kasut..Terus aku abaikan aje..
Aku harap2 korang2 yg keje kedai2 gini jgn la nk berlagak sgt...

Kepada semua outlet dlm shopping complex...
Silalah htr staff anda gi training how to HANDLE & RESPECT customer bile dh live keje nnt..
Ini baru aku yg x puas hati ..Sopan lagi la x sound direct depan batang hidung kau...
Kalau dpt yg mmg baran?? Tak ke naya??
Rezeki kedai Everlast la hari tu sebab aku beli dkt sane..Mmg sungguh2 aku boikot Converse dkt Sunway Pyramid nih..



Arghhhhh!!!!

Eh..Dah lama xde entry emo kan?kikiki





End

Lagi 2 Lining Tote Bag

As Salam

Huhu..Aku skrg tgh mood menjahit TOTE BAG...
Ape angin ntah suka sgt jahit bag ini...huhu
2 Lining Tote bag

Puas hati dpt jahit..
Alhamdulillah ade yg berminat...
Nnt2 la aku buat byk sikit..Mane la tau boleh jual..kiki

Bag ni aku buat utk bag telekung che mek...
Xde la duk letak dlm plastic bag je..huhu





End

Lego - Dream & Build

As Salam

Kite cite kesah di hari Deepavali dulu ek..huhu

Plan nk melandau tak kesampaian lagi bile pkol 7.30am masih terkebil2 x bleh lelap..Terus bangun menjenguk dapur & menjemur kain.. Kebetulan Ammar bangun..Terus Hata & che mek pun berjaga sekali..

Plannya nk g Mitsui sebab aku nk tgk kasut dkt sane..Sekali x jadi bile kire2 balik baik aku beli je dkt sini kalo kurangnya setakat 30-40 hengget..Minyak + tol pun dh banyak itu..kiki..Makanya kami ke OU jer..Pkol 9.45am dh sampai sane..Sampai2 tgk dkt ruamg legar new wing penuh dgn decoration LEGO...

Ok..Jom cuci mate..Gambar xde la gempak mane..Tapi cukup utk korang cuci mate dan rase nk duduk dlm dunia LEGO..huhu











Rambang mata tgk decoration dieorg...
Comel sgt...huhu
Kalo la aku ade bilik bacaan sendiri..HARUS aku beli..kiki





End

Wednesday, November 04, 2015

Big bad Wolf..

As Salam

Siapa peminat buku mesti tertunggu2 event ini kan?
Save the date...
Diskaun yang buat korang nk duk sane seharian..haha
24Hours OK..

Pergh....This time both of US dah gaji..kiki

Kalo ade rezeki aku mmg nk pergi..
Boleh tambah2 buku che mek utk age 6 years plk..
Untuk Ammar pun x lupe jgk..huhu






End

Sudah Jatuh Ditimpa Tangga...

As Salam

Cerita hari Isnin yg lepas.
Ehsan google

Pagi isnin yg agak kelam kabut sebab bangun jam 6pagi. Bag anak2 x kemas lagi.. Baju & seluar kerja Hata berlum iron..Baju sendiri x pilih lagi.. Air panas utk Ammar belum siap lagi..Bag kerja aku pun x kemas lagi sebab pkol 3am duk mengempump. So lupe nk kemas & basuh peralatan.huhu

Sudahnya, pkol 11am B&#@$t dah rase nyeri & x sedar susu tembus smp ke baju. Bile check bag pump tgk2 botol xde..Pkol 12tghari berlari ke KLCC konon2 nk mncari botol susu express. Alang2 aku nk topup T&G dkt watson. Sekali xde yg murah...Semua RM20 keatas. Tak kose aku beli botol yg mahal2 sbb botol yg ade dkt rumah pun x terpakaikn..haha..

Dalam nyeri yg makin active...Berlari terus ke Daiso - Avenue K. Terus grab shaker & botol kecik utk isi ape ntah. Terus bayar..naik LRT & blk opis. Smp opis pkol 1.05pm.

Tak tahan lagi dah..Udah mcm cacing kepanasan rasanya. Masuk je surau tgk2 1 komponen pump xde..SAH TERTINGGAL..

TERPAKSA la aku pump manual guna tangan...
Perghhhh..Dugaan betul hari isnin lepas...
Dah lama x pump guna tangan..lenguhnya...sampai buat aku rasa mengantuk..haha


Sekarang tengah mngorat Hata mintak 1 lg single pump utk ditgglkn dkt opis..huhu
Agak2 berjaya x??kiki






End

Tuesday, November 03, 2015

D.I.Y : Birthday Goodies Bag

As Salam

Saje je buat entry lai utk goodie bag.. Pdhal xde cite ape sgt pun...Haha

Utk goodie bag, brng2 yg nk diberi kami dh sediakan awal2..ade yg aku beli mase aku tgh cuti berpantang dulu.. Ade jgk yg aku beli mase blk KB...Mane2 yg x cukup ade yg kena repeat gi tempat sama, gi tempat lain..huhu..

This year semua isi goodie bag is "tunjuk2"..Xde yg handmade sebab aku xde masa nk buat..huhu

Layan :
Isi goodie bag utk kawan-kawan Qaisara..

Isi goodie bag utk teacher2 Qaisara..


This year paling simple & paling banyak kami kena sediakan..Kawan2 che mek termasuk teacher dh 58 bag. Agak berpinar jgk la mata kami mengisinya.. Mujur la brng2 x byk..huhu

Ok la kan? janji ikhlas...hahaha



Oh Ya..Sticker frozen tu Hata gi print hari khamis. Mujur sempat..Huhu




End

Kisah Qaisara : 5th birthday Celebration

As Salam

Jumaat lepas (30-10-2015) Aku dan Hata amik cuti Half day utk celebrate bday che mek dkt school..
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar walaupun pd awalnya agak kelam kabut mncari kek express. Kami plan xmo dah beli kek secret recepi sebab terlalu byk & risau kanak2 x habis mkn.

Agak kelam kabut jgk aku & Hata mncari tukang masak kek..Alhamdulillah akhirnya aku jmp jgk sorng akak ni. Aku dpt contact dr teacher school che mek. Dieorg mmg order dgn akak ni utk birthday kek student yg diraikan 3 bulan sekali.. So utk tidak memeningkn kepala.. Kite order aje la dgn akak ni. Senang sgt berurusan dgn die. Akak ni buat SPONGE KEK SAHAJA. Kalo nk tambah sticker ok. Nk yg ready made or nk bg gmbr then akak tu letakkn pun boleh.

Aku x kisah sponge kek ke...ape pesen kek janji ade kek..hahaha..
Coklat Sponge Cake
With Frozen Sticker
Bday girl with her ibu & ayah..

Teacher masakkn mihun goreng dgn air sirap. Ok la tu buat mkn petang kanak2. Alhamdulillah kanak2 ni suka kek ini. Siap ade yg bertambah 2-3 kali..Suka aku tgk.. Pada aku kek ape pun x kisah janji kwn2 che mek suka...huhu





Semoga che mek mnjadi anak yg solehah, dgr kata ibu & ayah, Ikut SuruhanNya dan tinggalkn LaranganNya. Amin





End