About

Wednesday, June 29, 2016

Sesi Mengumpul Sampul Raya

As Salam

Rutin setiap tahun tiap kali nk menjelang raya..
Berebut2 nk dapatkan sampul raya disetiap bank yg kite pegi utk tukar duit..huhu

This year aku x kelam kabut sgt k tukar duit sbb duit raya utk anak2 sedara dh ready since awal tahun lg..Kumpul sikit2 mane2 dpt duit baru time tu..So bile dh smp Aidilfitri..tukar duit RM1 or topup mane2 yg belum cukup..huhu

So far aku just dpt sampul dr1 bank je...
Yg lain dr outlet2 brng yg aku beli..
Sampul Raya

Cukup la kot byk ni..huhu
Kalo x cukup jgk kite guna je sampul raya tahun lepas yg masih berbaki..Bukan recycle ye..Yg baru..lebihan...huhu





Korang dh byk kumpul sampul raya?




End

Biskut Raya : Biskut Suci Dalam Debu

As Salam

Semlm lepas berbuka terus jalankn activity membut biskut raya..

Kali ni aku try buat biskut ini pulak...huhu
Apesal org panggil biskut ni biskut suci dlm debu ek???
Gulung kulit popiah..
Jadikan campuran tepung gandum & air sbg gam..
Gulung & potong ikut bentuk kesukaan..
Goreng & toskan minyak..
Blender nestum, milo & gula
Gaul hingga rata keseluruhan kulit popiah yg dh siap goreng..
SIAP!!!

Jadila kan?
1st trial..
Mlm ni kite add on lg & try utk improve lg kualitinya..huhu




50 keping kulit popiah boleh dpt 2 balang kecik sajo..huhu




End

Tuesday, June 28, 2016

Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016

As Salam

Jom berebut2 dapatkan duit raya extra dari blogger Reen Ri ..Syarat simple sgt..Senang je nk join..


Syaratnya

☑ Follow blog Reen (kalau belum).
☑ Buat post baru bertajuk "Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016".
☑ Copy gambar diatas dan backlink kan ke entry :
 Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016
☑ Tingkalkan komen, link post di :


Kalau ada rezeki..
Boleh la buat topup lauk raya..huhu



End

Sambal Tumis Ikan Bilis & Terung Pipit

As Salam

Tak igt ramadhan yg ke berapa kami terliur sgt tengok terung pipit dlm bungkusan..elok je hijau2 bulat2..kiki..

Plan nk masak nasi ayam terkubur & terus tukar plan masak nasi lemak berlaukkan sambal tumis ikan bilis dgn terung pipit nih...Add on jgk hati lembu masak kicap...Actually aku nk masak goreng kunyit je..Agaknya byk sgt memikir..Terus prepare bahan2 utk masak kicap..huhu
Lauk fevret jgk nih..
Kalo dulu2 dkt kg..
Lepas mak masak..mesti mkn dgn nasi panas..
+ kicap sikit...
Pedas plk..Perghhhhh..Layan..huhu
Hati Lembu masak kicap
Menu tersilap..Tapi layankn aje..kiki


Semalam berbuka dkt luar bile otak rase mcm TAK LARAT nk masak...huhu

Berbuka dkt uptown D'sara yg lama...
Makan nasi goreng cina + siput belitung a.k.a siput sedut..
Layan jgk..

Hari ni kena blk rumah terus sbb nk siapkan biskut raya..huhu



End

Monday, June 27, 2016

Biskut Raya : Biskut Cornflakes Madu

As Salam

Melayan permintaan che mek utk buat biskut raya..Mcm tahun lepas..Aku buat biskut paling simple & CEPAT..huhu

Hari khamis kot...Smp je rumah, Hata jadi chef so aku & che mek start buat biskut sebelum brbuka..Ammar??Gi mari gi mari gitu la...haha
Biskut Cornflakes Madu..

Alhamdulillah..Siap la sikit...
Tapi skrg dh tggl suku balang sbb che mek ni duk la mengulang bukak & amik 1..huhu

In Shaa Allah..Blkg kang kite topup lg ye..huhu



Korang dh byk buat kuih raya?






End

Suraya Seafood Kampung Baru

As Salam

Hari jumaat lepas, gara2 x dpt menahan liur tgk kwn post gmbr dekat FB..Blk keje ajak Hata gi.huhu

Tapi kami pegi berbuka dulu dkt KFC AEON AU2 sebab risau jammed time2 dlm pkol 5pm gitu..Sementara nk tggu waktu brbuka, layan anak2...
Seronok kemain 2 beradik nih..huhu

Lepas brbuka dkt KFC, terus kami gerak ke kampung baru..
Kalo korang nk pegi...Sila guna WAZE : Suraya Seafood Kampung Baru..
Kedai tu selang sebuah dua je dgn kedai kak SOM..

Smp2 je tgk org still ramai..sama ramai je dgn yg berbuka dgn yg baru dtg mcm kami..huhu

Layan menu kami ye..huhu 
Pulut Mangga..
Sedap..RM5/sepinggan 
Kerang  Bakar..
Sos dia mmg sedap
RM7/bowl 
Awe saye...
Hahaha..Ini TIDAK DIJUAL..
Nmpk x tgn die dkt mane??
Duk main ais batu..Main pass2 dgn kakak...
Adehhhh 
Menu meletops!!!!
Colek Hotdog dgn beefball..
Sos die sedap sgt ok...
RM2 secucuk..
Satay ikan tu 3 cucuk RM1..

Puas hati sgt dpt makan..huhu

Rase nk repeat...Tapi x tau la mane mase yg sesuai..huhu





End

Friday, June 24, 2016

Kisah Ammar : Demam & Songkok

As Salam

Hari Selasa aku amik EL sebab time lepas sahur badan Ammar panas & start merengek..
Aku xmo amik risiko bwk g school..So kite jaga sendiri..

Pepagi aku dh mandikan Ammar dgn air suam lemon (LEMON BATH)..Lepas tu bagi Ammar minum air as much as he can..Biar kencing byk..Aku x kisah tukar pampers byk kali..Bagi makan bubur nasi mcm biase..

Lepas tu pkol 12tghari mandikan lagi..Kali ni aku pekak kan aje telinga bila Ammar merengek sebab sejuk..Janji MANDI..Lepas tu pkol 4-5pm gitu aku mandikn sekali lagi..bg minum air lagi..Bagi makan lg...Lepas tu Alhamdulillah dh dpt rasa panas badan Ammar dh kurang..

Hari Rabu sebelum blk rumah, aku ajak Hata g SALE BINTANG FASHION dkt area rumah..Ok la SALE dieorg...Baju kurung ade yg rege RM10 SEPASANG...huhu..

Lepas tu Hata sengaja je letak songkok dkt kepala Ammar..TAPI..time nk bukak dh Ammar x bagi..Nak pakai lagi..So kena la beli...
Ammar & Songkok Raya..

Muka serius je bile ajak selfie..huhu
Ok la..Dah dpt songkok raya utk Ammar..huhu
Feeling nk beraya dgn anak perempuan sgt berbeza dgn beraya bila ada anak lelaki...huhu
Alhamdulillah dgn perasaan ini..
Utk che mek aku excited sgt nk jahit sendiri je baju rayanya..
Utk Ammar excited sgt aku dgn kurta & jubah anak lelaki..huhu


Korang dh siap raya punya preparation?





End

Che Mat Delight - Cyberjaya

As Salam

Salam Jumaat Semua..

Hari Rabu lepas, gara2 keciwa sebab x dpt g HOUZ DEPOT, kami lencongkan kete ke The Curve..
Dpt jgk kasut raya aku sekali 2 pasang..kuikuikui..

Lepas Zohor blk rumah kasi anak2 rehat..Dgn ibu die skali rehat Zzzz..kiki

Dlm pkol 5.45pm kami gerak ke Cyberjaya sebab Hata teringin nk makan dkt Che Mat Delight..

Sini boleh amik ala-carte / buffet..Buffer RM40/pax..Ala-Carte mcm biase chrg by ape yg kite amik je..Kami pilih ala-carte..
Lauk Kami..
Sup Tulang..
Kerabu Perut - Super Sedap..
Laksam..Layan..
Ayam percik..

Mase nk blk kami bwk blk rojak buah (RM5)..Total makan RM60..Ok la kan? Kenyang pun kenyang..huhu

Otw blk semua x tdo..
Dah smp rumah baru la memasing mengantuk..
Alhamdulillah..Masakan che mat xde lg yg x memuaskan..huhu


Kalo korang nk try, sila la google search ye..
Kami g pun ikut waze..Kalo nk senang, cari nama mee tarik as salam..Kedai che mat ni hujung sekali..






End

Thursday, June 23, 2016

Kuih Che Mek Molek

As Salam

Hari isnin lepas aku berjaya jgk buat kuih che mek molek bersama che mek..kiki

Buat pun lepas brbuka puasa..huhu

Alhamdulillah mnjadi & che mek sukaaaaaa...Hata pun sukaaaaa..huhu
Kuih Che Mek Molek

Nak MENGGORENG nya senang je..nak membuat tu amik masa sebab ubi keledek ni kena rebus dulu..Dah rebus kasi sejuk..Dah sejuk baru lenyek..Dh lenyek kena tambah tepung..Lepas tu baru masukkan gula...huhu

Ok la kan buat mkn2 lepas brbuka..huhu





End

Monday, June 20, 2016

Baju Raya Anak Anak

As Salam

This year rase mcm x byk pulak tempah baju raya pd my kak cik..Pymnt pun separuh dr last year..Pdhal last year bar ber3..

Haaa...nmpk mcm budget aje kan?kiki

Actually sejak Hata hadiahkn aku mesin jahit ni...Aku cuba la menggunakan mesin tu sebaiknya..Walaupun aku mash merangkak x selaju Ammar kalo bab mnjahit baju..Tapi aku gigih jgk la jahitkan baju raya anak2 tahun ni..huhu..

Aku jahitkn kurta tengkuk Johor & baju che mek sepasang sorang..jadilah..1st time jahit baju anak2..Aku pun plan nk jahit jubah sndiri..Tapi tgh duk berkira2 lg nih..kiki
Baju Raya Ammar..
X siap jahit tengkuk lg..huhu 
Baju che mek..
x tau nama fesyen..
Layan je jahit dgn inner sekali sbb ini kain chiffon..

Ok la tu kan?
Seluar kurta Ammar aku uat ade cekak dkt kaki..Senang..xde la melondeh bile terpijak..
Che mek aku plan nk buat skirt bentuk A je..Simple..kiki




This year aku byk dress..
Beli yg siap sejak awal2 lg sbb time tu tgh SALE..huhu



End

Business Meeting...

As Salam

Bulan JUNE ini adalah bulan secara officialnya aku dpt MANAGEMENT BARU...

Bile dgr perkataan itu,harus la aku pun dapat BOS BARU..

Bile dtg bos baru, harus la STRATEGI PEMASARAN pun baru sebab nk menaiktarafkn lagi kualiti perniagaan..kan?

Last week 2 hari country manager from TH turun KL semata2 nk ajak aku & TEAM ttg PROJECTION, ANALYSIS, COSTING & a feww things MORE..

KELAS dari pkol 1.30pm smp pkol 4pm..
Otak agak nak membeku dh time tu..Tapi tahan la sebab nk kena belajar...huhu


Harap2 perkara ni bg manfaat la pd aku & team..




End

Thursday, June 16, 2016

Mengeluh Lagi...

As Salam

Mengeluh lagi..

Adehh...Bulan Ramadhan kali ni byk jgk dugaan yg aku & Hata kena hadapi...
Penat menghadap dugaan ni..Smp kekadang jadi stress..
Bile dh stress harus la darah tu cepat je naik temperature nya...
Silap sikit je menyinga...ekekek 

Actually penat aku byk dkt opis...
Penat dkt rumah tu boleh la ditimbang tara sbb kalo penat boleh guling2..Lelap dlm seminit dua..
Kalo penat dekat opis time2 bulan pose ni? Dugaan tuh..huhu

Penat bekerja dirumah adalah penat tulang 4 kerat nk byk bergerak..
Penat dkt opis is PENAT OTAK memikir itu & ini..
Penat memikir kerja sndiri & KERJA ORG lain pun nk kena JADI TEPI KERTAS jgk..( ye la...kerja opis mane ade tepi kain org..wakaka)




Ok...
Itu je nk bebel hari ni..
Nk update menu ramadhan pun x larat...huhu






End

Monday, June 13, 2016

Kisah Lepas Balik Kampung..

As Salam

Semalam lepas Zohor kami terus gerak blk KL..Risau JAMMED sebab smlm is last day school holiday..Kami gi isi minyak dulu...Lepas tu benti plk dkt RnR sbb Hata mengantuk sgt...Termasuk la aku...huhu..

Pkol 3.30pm baru smp dkt Sungkai.. Pkol 4.30pm smp rumah..Aku mmg rase penat sgt so NAK CUTI DARI MASAK..Tekak duk terliur OLD TOWN WHITE COFFEE ICE..huhu..

Terus kol OTWC OU utk booking...Smp OU pkol 6pm..Terus g order makanan so that tibe time berbuka nnt kami x tgk meja yg hanya ada menu, sudu & garpu...huhu

Sementara nk tggu waktu brbuka..Layankan che mek dgn activity ini :
Painting & Main scooter from FERRARI Brand..
Si Ammar tu muka trlebih GUMBIRA sebab dpt dilepaskan...kiki

Pkol 7.15pm gitu kami dh brgerak ke OTWC...Terus tggu utk waktu brbuka...Lepas brbuka terus blk sebab penat bertambah...

Mas dkt parking tetibe aku rasa loya...Terus mintak Hata bukakkn tong sampah & membuang segala yg dh dimakan dkt situ jgk..Adehhh..Rugi je makan..kiki..Takpe la..Bukan rezeki makanan tu nk diproses jadi poo poo..Haha..

Blk rumah terus rasa lembik...Lepas selesaikn ape yg patut terus je Zzzz...

Sahur td makan nasi dgn ikan bilis goreng je.huhu




Gmbr mase dkt kg xde...
Time with family katenye...huhu





End

Friday, June 10, 2016

Lauk Berbuka Ramadhan 2 & 3

As Salam..

Ramadhan ke-2 & ke-3 yg masih bersemangat utk masak...Huhu

Smp2 je rumah, terus bersilat gayung didapur sambil che mek tolong sikit2...Dah nmpk rajin sikit..Harap2 la berkekalan..kiki
Simple sgt lauk kami utk ramadhan ke-2..Janji kenyang.huhu

Tapi malangnya lepas sahur ramadhan ke-3 aku kena cherry berry..Terus x dpt pergi kerja..Penat montot mengadap toilet bowl je.huhu

Tapi dalam sakit2 menu ramadhan ke-3 x mo kalah..huhu
Hata teringin BUTTER MILK PRAWN...
Aku pulak teringin Sambal Kari KETAM...
Lepas tu rase nk dessert agar2 makan dgn susu cair & Ais ..mmg layan sgt..huhu
Buttermilk prawn KUAH BANJIR...
Sambal kari KETAM
Agar2 + susu cair & ais..

Alhamdulillah..Kenyang kami..Che mek pun mkn jgk...
Alhamdulillah..Hari ni dh masuk hari ke-3 che mek belajar puasa walaupun time nk g school layan susu sebotol..Tak pe la..Janji belajar kan?

Semalam blk kerja plan nk masak ayam kicap berlada...Tapi plan x jadi bile nmpk akak jual nasi lemak...Duk jual lauk utk brbuka..So kami beli lauk je..Nasi masak sendiri..Kiki..Lagipun mlm tadi bz aku mengemas brng2 yg kena bwk blk kg siap2..So that nnt time blk nk raya xde la packed sgt bonet & set blkg kete..kiki

Hari ini semua 4 beranak bangun sahur..Dgn Ammar sekali pun bangun sahur jgk..Mujur la ade bubur nasi yg aku masak sikit mlm td konon2nya nk bg Ammar mkn..Tp x sempat sbb Ammar dh tido..So aku suap je pd Ammar..Che mek bersahur roti + nutella & kurma..Harap2 dpt la brtahan smp berbuka nnt..huhu

In Shaa Allah..Lepas keje nnt aku terus blk kg Perak..X sabar nk berbuka dgn family...
Doakan perjalanan kami selamat ye kawan2...





End

Tuesday, June 07, 2016

Bebelan Ramadhan 1

As Salam

Hehehehehe..

Bulan puase pun nk membebel tuan belog nih...

Tapi aku x bleh tahan dah..Nk bebel jgk..kiki

Al-kisah ttg school che mek..

Skrgkan bulan pose..So school dh keluarkn notis supaya amik anak before 5.30pm..Sepatutnya EVERY COMPANY alert ttg bulan ini yg mane company kena la bg kelonggaran sikit...

Mcm company aku..last year bagi masuk keje pkol 8.30am-5pm dgn rehat 30minit. Skrg plk bagi masuk keje 8.30am-4.30pm TANPA rehat..Kompeni bukan call center yg mane korang ke ONLINE sepanjang tempoh waktu bkerja melainkan korang amik AUX utk g solat.

Al-Kisahnya...
Semalam ade pulak BAPAK parent yg SENTAP bile teacher duk ulang notis yg sama dlm what's app group..Siap ckp "annoying & I only can be there at 6pm"

Wahai parent...

Tolong lah faham keadaan teacher2 ni...
Opis ko bg blk pkol brp?
Jarak opis ko dgn school brp ribu KM?
Kalo rase 1000km..Baik la bawak anak gi school yg dekat dgn tempat keje..
Family member aku pelik kenapa aku htr anak dkt tmpt kami naik LRT berbanding dgn htr dkt area rumah..Reasonnya INILAH..Takut x sempat kejar masa nk amik anak..

Aku bukan kaya nk pejam mata byr OT..
Aku fikir QUALITY TIME dgn anak2..
Kalo htr dkt tmpt parking kete, at least otw blk rumah tu ade la masa nk borak2 dgn anak..

Timbang rasa la sikit...
Ko rase annoying..Abih tu teacher yg kena hadap anak ko tu? Agak2 ape yg dieorg rase?
Eventhough ko mampu byr duit OVERTIME..Tapi itu x bleh bayar perasaan teacher2 ye..
Igt...Teacher tu adalah GURU YG MENGAJAR ..Bukan setakat menjaga..Carilah keberkatan ILMU cikgu2 ni..Jgn nk hentam membuta tuli...


Tolak ansur la asben & wife...
If asben kena blk lewat, wife kena la tolak ansur mintak blk awal sikit (masuk pun awallah)..Mcm tu jgk sebaliknya..
Mcm aku last year..Hata blk pkol 4.30pm..Aku blk pkol 5pm..Siapa smp awal, kena la amik anak dulu..Mujur la skrg waktu keluar kerja dh sama...xde la issue sgt..

Jgn dikejar sgt harta dunia encik/puan..
Sok2 kite dh mati yg kite mengharap doa dr anak2...Bukan dari MAJIKAN..


Adehhh...
Kadang2 rase mcm parent ni dari abad ke berapa?
Sekian bebelan...Tak kutuk sape2..Tapi mohon terasa..wakaka





End

Dessert Berbuka Puasa : Pudding Caramel

As Salam..

Salam Ramadhan Semua!!!!!

Alhamdulillah hari ini hari ke-2 kite umat Islam berpuasa..

Ape menu bersahur & berbuka korang semalam?
Menu bersahur aku smlm simple je..Sambal tumis dgn ikan kering goreng..Siap bertambah..huhu
Menu berbuka plk is ikan keli bakar & ulam..Settle..Simple je..

Dessert pulak Hata masak Pudding Caramel... 
Pudding Caramel.

Sabar aje tau mase nk makan pudding ni..Actually x dpt mkn time berbuka pun sbb lepas berbuka aku bz dgn si Ammar yg nk tido..Dah tido xmo berenggang plk dgn aku..Nk jgk melekap..Tido dkt perut la...Dkt lengan la..Bawah ketiak la..Yg pasti AKU X BOLEH KEMANA2..Sudahnya sahur tadi baru dpt mkn...huhu

Ok la..Janji dpt makan kan???Mujur la che mek x habiskn smlm...ini boleh dikatakan fevret che mek jgk ni...Hata ckp bertambah2 che mek makan...huhu


Ok..
Dessert utk berbuka puasa hari ini dh x perlu fikir sbb yg ini pun x habis lg..kiki..So kite perabih aje yg ini dulu kan? Elakkan pembaziran...kiki



Petang sikit nnt kite cari menu lauk berbuka utk hari ini plk..huhu


Alhamdulillah, opis dh approve operation hour utk sepanjang ramadhan ni..masuk 8.30am..Balik 4.30pm..Ok la dari last year..huhu




Ape menu berbuka korang?



End

Aktiviti Sebelum Ramadhan..

As Salam

Lama plk rase x hupdate belog..Huhu...

Aktiviti kami se-opismate hari khamis lepas sebelum puasa...Layan PIZZA HUT..huhu
1 set seorang..kiki
Seround bergambo sebelum merasmikan..kiki 

Jadila kan? Janji ade mkn2..huhu



Set lunch aku is pizza 4 segi tu..soup + garlic bread + ice lemon tea baru RM12.90..Murah sgt ok..Berbaloi makan..Makan smp kenyang..huhu






End

Friday, June 03, 2016

Project : Birthday Party Pack Lagi

As Salam

Salam Jumaat semua...

Hari ni aku nk promot package C & D plk...kiki
Sekali sekala ubah cara / style goodie bag bday anak ape salahnya kan?
Kami mudahkn kerja parent...
At least 1 part dh settle..So bleh la fokus pada perkara lain..huhu

Kami jgk ade sediakan bday costume..means kalo parent nak mane2 cos play dtg....Pun boleh request...Setakat ni kami ada kylo-ren & kamen rider...
Package C :
1 x Star Bowl
5 items include candy, wafer / biscuit
1 x simple toy
1 x FREE STICKER BIRTHDAY THEME!!!

Package D :
1 x Mickey Mouse Tumble
5 items include candy, wafer / biscuit
1 x simple toy
1 x FREE STICKER BIRTHDAY THEME!!!


Minimum order : 30 set
Kalo boleh order la 7 hari sebelum event ye...
Mudah bagi kami utk prepare package2 yg diminta...

Kalo berminat boleh contact :

W/App : 017 244 5338
Email : hanieza.mzamri@gmail.com







End

Thursday, June 02, 2016

Yong Tau Foo Kuey Teow KARI!!!

As Salam

Last week mase beratur dkt kaunter cafe jual yong tau foo, tetibe nmpk 2 org didepan aku pilih menu seperti diatas..

Nampak mcm sedap la plk..Terus letak balik bahan2 yong tau foo yg aku dh pilih, dan pilih yg lain plk...Means yg bersesuaian...

Maka terhasillah menu ini :
Yong Tau Foo Camput Kuey Teow dgn kuah MEE KARI

Alhamdulillah..Licin aku mkn..Terus semalam repeat lg mkn menu yg sama...huhu
Mgkn sbb aku dh lama x mkn mee kari / x dh lama x jumpe mee kari yg sedap mcm ni...huhu




Adehhh...Tergoda ai tgk..huhu





End

Baru Tahu Apa Itu MEETING

As Salam

Isnin adalah hari SEBENAR MEETING buat aku sebab meeting dr pkol 3.30pm smp ke 7pm..

Korang bleh bayangkn x KEBEKUAN OTAK aku disitu?

Alhamdulillah otak ni xde la beku lagi sepanjang meeting tu..Tapi lepas tu tetibe otak rase jammed...Mujur la x terlepas stesen LRT...Udah la blk pkol 7pm..Tak pernah2 aku blk selewat ini semata2 sbb meeting..

Baru la aku tahu ERTI SEBENAR MEETING bila kite sendiri terlibat untuk membuka laptop,bukak report & explain everything ttg REPORT yg BERANGKA...DAN..Ko jgk berinteraksi dgn EXECUTIVE DIRECTOR ..Bukan kecik2 jawatan...

Mengelabah tau!!! Bukan ko kena explain pd sorg bos..Tapi 2 org BOS..with a few staff..

Harap2 lepas ni semua nya berjalan lancar lah ye..

Pening jgk aku ni nk memikir cara2 yg berkesan & effective nk menaikkn revenue product..Walaupun keje aku ni buat report je..Tapi bile ko tgk report takat level tu aje tiap2 bulan mesti ko pun pening jgk memikirkan? takkan xde naik sikit2 revenue tu? Tak pasal2 je aku jadi org marketing plk memikirkn strategi pemasaran..haaaa..gitu citenye ko...

Sedangkan aku yg berjawatan comel2 ni pun dh x ter-tangan kan buat kerja..mcmane la dgn org lain yg dh berpangkat tu kan? Kalo aku sendiri stp bulan kena prepare almost 30 reports yg perlu di-submit before or on 5th every month...Mcmane la bos2 tu nk tgk report dr staff2 yg lain kan?
Jom rehat kejab....hihi


Ok..Itu je nk bebel...
Sebabnya aku rase lama sgt meeting isnin lepas...
Banyak sgt input yg aku kena generate supaya inputnya dapat menghasilkan output yg mndatangkan peningkatan pd cmpny..







End