project 3 : Hadiah Teacher's Day

As Salam

Alhamdulillah, malam tadi siap semua persiapan utk hadiah hari guru untuk taska che mek & Ammar...This year aku cuba bg yang terbaik walaupun simple je..hukhukhuk..

Semoga cikgu2 Ammar & penjaga che mek senang hati dapat hadiah yang tak seberapa dari aku..huhu..
4 paper bag yang telah siap di isi....

Isi di dalam?

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Ini haaaaa...
True Skinz Product,
Zip pouch bag
Coin purse
Tumble with spiral straw dari AVON
Kebetulan hari tu AVON buat promo utk itu..Terus laju2 grab..ekek


Alhamdulillah.....Selesai 1 event yang melibatkan anak2...

This week & next week che mek exam... 
Alhamdulillah, malam tadi dapat tolong dan teman che mek buat latihan utk subject bahasa melayu...

26hb ni dengar2nya sambutan hari guru utk cikgu2 sekolah rendah che mek pulak...
Barang2 semua dah siap...Cuma belum wrap sbb kot kot la ade lagi brng2 lain nk ditambah...huhu


Korang bg ape pada cikgu anak2 korang?
Tak kisah lah ape saje korang bagi walau hanya sekeping card...
Janji ikhlas kan?
Sharing is caring...huhu






End

Newer Posts Older Posts
© Copyright My Story Board Published.. Blogger Templates
Back To Top